Проведено капітальний ремонт дороги на вул.Юрія Ковальського

Проведено капітальний ремонт дороги на вул.Юрія Ковальського

8 серпня міський голова Віктор Весельський за участі заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради, головних розпорядників коштів, членів виконавчого комітету, голів постійних комісій та депутатських фракцій міської ради ознайомився з проведеним капітальним ремонтом дороги на вул.Юрія Ковальського. Під час обстеження увагу було акцентовано як на перевагах, так і на недоліках у реалізації зазначеного проекту.


Як зазначив під час виїзної наради очільник міста, цьогоріч виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт 16 доріг. У минулому році було капітально відремонтовано 8 доріг, у 2016 році — 7. Наразі завершується капітальний ремонт тротуарів на вул.Лесі Українки. Крім того, за рахунок державної субвенції передбачено 10,2 млн. грн.
на капітальний ремонт вул.Шевченка, вул.Пушкіна та вул.Житомирська.
Начальник управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Олександр Богданчук повідомив, що роботи з капітального ремонту дороги на вул.Юрія Ковальського виконувало ТОВ «Новоград-Волинські шляхи». Згідно з проектно-кошторисною документацією, вартість капітального ремонту становить 1472,138 тис. грн. З міського бюджету на виконання відповідних робіт було виділено 1076,901 тис. грн. та залишається недофінансовано 395,237 тис. грн. На даний час проводиться благоустрій території, заплановано підключення вуличного освітлення та висадження декоративних дерев.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради