РАЙОН – ІЗ ПОЧИНОМ!

28 березня вперше у Новоград-Волинському районі відбулися масштабні змагання з карате-до, учасниками яких стали 125 спортсменів різних вікових груп. Серед них — вихованці секцій карате-до, що діють у селах Несолонь і Чижівка, а також — спортсмени з Новограда-Волинського. На відкритті турніру були присутні перші особи від районної й сільської влади, гості з Житомира.
Було розіграно 21 комплект нагород. Характерно, що юні бійці з сіл на рівних протистояли більш досвідченим (що стосується виступів на різного рівня турнірах) вихованцям міських спортивних шкіл. По четверо представників секцій карате із Несолоні та Чижівки пробилися до призових трійок.
Олександр Пантус здобув перше місце. Дарія Тарасюк — друге. Ігор Дем’янчук і Ярослав Сущук — треті (усі — Несолонь). Максим Канарський — перше місце, Олександр Канарський — друге, Ілля Альтман і Володимир Євпак — треті (усі — Чижівка).
Спонсорами турніру виступили сільськогосподарське підприємство ТОВ «Аделаїда» та приватний підприємець В.І.Пантус.
* * *

21-22 березня у Харкові пройшов перший у цьому році чемпіонат України з карате-до, котрий для спортсменів старших вікових груп мав статус відбірного на чемпіонат Європи.
Перше місце і путівку на європейську першість здобув Вадим Рибачок, спортсмен і тренер із Новограда-Волинського. Тепер Вадим розпочинає активну підготовку до континентальних змагань, що відбудуться з 1 по 3 травня у Хорватії.
Звітний турнір став успішним для Артема Кухарчука, який перемогу святкував двічі — у своїй ваговій та в абсолютній категоріях. Перші місця також здобули Андрій Хромушин і Анатолій Овсянніков (вихованець ФСТ «Спартак»).
Анастасія Ванжура і Наталія Ворончук задовольнилися другими місцями. Два третіх (у різних категоріях) — у Дмитра Корнійчука.
Олег БРЮХАНОВ