«Електронний сервіс запобігає корупції», — стверджують у МВС

«Електронний сервіс запобігає корупції», — стверджують у МВС

\"«ЕлектроннийУ НОВОГРАДІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ОНОВЛЕНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР НА БАЗІ МРЕВ
Третього жовтня у Новограді-Волинському відкрили оновлений сервісний центр МВС. Відтепер тут можна швидко і зручно отримати послуги з реєстрації та перереєстрації автомобіля, видачі і заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість та інші послуги.

«Сьогодні ми зробили ще один крок на шляху реформи і презентуємо вже четвертий сервісний центр МВС нового зразка у Житомирській області. Популярність сервісу МВС та якості реформи підтверджується статистикою: протягом 9 місяців поточного року в сервісних центрах Житомирської області проведено майже 29 тисяч реєстраційних операцій. Для порівняння: за аналогічний період 2015 року, до реформи сервісних центрів, на території області було здійснено менше 20 тисяч операцій. Наше головне завдання: зробити так, аби люди довіряли нам, отримуючи державний сервіс», — зазначив начальник регіонального сервісного центру МВС у Житомирській області Віктор Білецький.
Центр оформлений в єдиному візуальному стилі нових сервісних центрів МВС. Тут передбачені зручності для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення, що робить процес отримання послуг доступним і комфортним для всіх громадян.
«Сервісний центр МВС побудований за принципом «прозорого офісу», оснащений сучасною інформаційною системою, електронною чергою, планшетом оцінки якості обслуговування. Завдяки технічним зручностям, процес отримання послуг значно спростився», — зауважив начальник територіального сервісного центру МВС №1844 Сергій Косянчук.
Під час урочистого відкриття керівництво центру висловило подяку депутатам обласної і районної ради, котрі допомогли з ремонтом приміщення. У відповідь депутат обласної ради Віктор Мельник запевнив, що він та його колеги підтримують реформу, що реалізовується в області та Україні.
Новоград-Волинський сервісний центр МВС сплачує понад 650 тисяч грн. у рік податків до міського бюджету. Про це зауважив керуючий справами виконавчого комітету міської ради Дмитро Ружицький. «Надіємося на подальшу співпрацю. Є відкриті питання щодо будівлі, у наступному році вирішимо», — додав представник міської влади.
Лейтмотивом виступаючих, особливо профільного керівництва по лінії МВС, прозвучало переконання, що електронний сервіс, запроваджений в оновлених сервісних центрах, покликаний запобігати корупції. «Щоб була довіра від людей, щоб вони зверталися до нас і отримували належний сервіс», — підкреслили в керівництві сервісного центру.
«У Житомирській області також функціонує мобільний сервісний центр МВС, що обслуговує громадян у населених пунктах, де немає стаціонарних центрів. Ознайомитися з графіком виїздів пересувного сервісного центру МВС можна на сайті Головного сервісного центру МВС.
Сервісні центри МВС — постійно на зв’язку: консультуйтеся за телефоном: (044) 290-19-88 або на офіційній сторінці у Фейсбук», — інформує прес-служба регіонального сервісного центру МВС у Житомирській області.
Адреса центру в Новограді-Волинському: вул.Відродження, 2 (район «Морське»). Графік роботи: з вівторка по п’ятницю — з 9:00 до 18:00, субота — з 9:00 до 16:45. Неділя та понеділок — вихідні.
Олег БРЮХАНОВ