Звягельська борчиня здобула золото чемпіонату України!

Звягельська борчиня здобула золото чемпіонату України!

Про це повідомляє Асоціація спортивної боротьби Житомирської області.
«Упродовж двох днів, 27 та 28 березня, в СК «Локомотив» у Харкові тривав чемпіонат України з вільної та жіночої боротьби серед юніорів. Поєдинки проходили одночасно на чотирьох килимах. На змагання приїхали понад 300 спортсменів з усіх куточків України. Житомирщину представили учасники з Новограда-Волинського, Коростеня, Малина та Бердичева», — йдеться в повідомленні.
Найцікавішим був фінал у ваговій категорії 65 кг, де зустрілись львів’янка Оксана Чудик та Анастасія Лавренчук із Новограда-Волинського. Сутичка видалася рівною, але на останніх хвилинах Лавренчук здобула переможний бал, що дозволило їй святкувати перемогу з рахунком 2:1. Отже, золото виборола вихованка тренера Сергія Мельника з Новограда-Волинського.
Друге місце посіла спортсменка з Коростеня Ірина Дорошенко (53 кг), а її землячка — Вікторія Пантус (72 кг) — стала четвертою. Спортсменки з Новограда-Волинського у ваговій категорії (53 кг), на жаль, до числа призерів не потрапили: Карина Чорномор — 8 місце; Олександра Матвійчук — 9 місце.
Серед юніорів борець із Новограда-Волинського Арсен Мірзабекян (61 кг) посів 9 місце.
Напередодні виїзду до Харкова депутат обласної ради Віктор Мельник презентував команді з Новограда спортивні костюми. «Висловлюємо подяку депутату обласної ради В.Мельнику за підтримку новоград-волинських борців вільного стилю. Дуже приємно та вчасно — сьогодні вирушаємо до м.Харків на чемпіонат України (1999-2001 р.н.)», — зазначив на своїй сторінці у Фейсбук тренер Юрій Мірзабекян.
Олег БРЮХАНОВ