Віктор Мельник першим почав офіційну агітацію

Віктор Мельник першим почав офіційну агітацію

23 червня у нашому одномандатному окрузі №65 стартувала агітаційна кампанія, принаймні, її публічна частина. Першим велелюдну зустріч із виборцями як зареєстрований кандидат у народні депутати провів Віктор Мельник, директор ДП «Городницький лісгосп», депутат Житомирської обласної ради. Віктор Сергійович багатьом відомий своїми добрими справами, а також як меценат фестивалю Lesia Grand Fest, який організовує і проводить уже вдруге поспіль «Фундація Широкопояс». Крім того, він підтримує спортивні та культурні заходи, відгукується на прохання про допомогу шкіл, дитячих садків, лікарень, ФАПів, амбулаторій і простих громадян. Нещодавно за сприяння Мельника відновили пішохідний міст у Новограді-Волинському.
В актовій залі не було вільних місць. Незважаючи на недільну спеку, більш як 270 осіб зібралися, щоб познайомитися з кандидатом у народні депутати Віктором Мельником, який розповів про себе, своє життя, про свої ідеї та програмні завдання. Перед присутніми виступив колега і друг Мельника Степан Нусбаум, також директор великого лісового господарства і депутат облради.
На своїй публічній сторінці Віктор Мельник так прокоментував ці збори:
«Сьогодні я вперше виступив перед виборцями як кандидат у народні депутати України. Не сподівався, що буде стільки уваги до мене й стільки аплодисментів. Я дуже хвилювався та разом із тим відчував підтримку людей, які прийняли мене таким, яким є.
Разом ми досягнемо змін і оновлення, яких давно чекаємо. Дякую всім за підтримку! Спасибі Степанові Антоновичу Нусбауму й Дмитрові Вікторовичу Рудницькому за добрі й чесні слова про мене. З такою командою ми будь-які гори зрушимо!».
Присутні з районів округу виборці — вчителі, лікарі, працівники сільського господарства, молодь — тепло прийняли кандидата і неодноразово аплодували його простим, але зрозумілим, висловлюванням. Зокрема, люди жваво підхопили слова про зміни у владі, оновлення української політики, а також інформацію про те, що в Мельника четверо дітей і вже стільки ж онуків.
У його штабі кажуть, що таких зустрічей буде достатньо, щоб донести до більшості виборців округу програму кандидата і забезпечити перемогу нової людини. До цього в окрузі чотири рази перемагав Володимир Литвин, антирейтинг якого вже давно перевищує рівень підтримки.
Сам Мельник наполягає, щоб його кампанія проходила чесно і за законом, без підкупів і махінацій у день виборів: «Я тут прожив усе життя, вся родина моя — тут, на окрузі, тому мені нічого приховувати від людей. Я хочу, щоб за мене говорили мої добрі справи, а не проплачені агітаційні сітки та статистика виступів на трибуні».
Крім цього, в неділю відбулася масова відеозйомка агітаційного ролика Віктора Мельника. У ній взяли участь близько 300 прихильників Мельника з усього округу, а процес зйомки здійснювали найкращі відео- і фотооператори міста. Так само в зйомці взяли участь відомі люди, які підтримують кандидата:
Степан Нусбаум, депутат Житомирської обласної ради, директор ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ»;
Костянтин Шнайдер, лікар-хірург, депутат Новоград-Волинської міської ради;
Олег Дідус, керівник Ємільчинського лісового господарства;
Анатолій Остудімов, директор ДП «Баранівське лісомисливське господарство»;
Аркадій Ратушнюк, голова Чижівської ОТГ;
Сергій Канюка, голова правління ТОВ «Рубін»;
Дмитро Рудницький, голова Новоград-Волинської районної ради;
Олександр Широкопояс, співзасновник фундації родини Широкопояс, організатор фестивалю Lesia Grand Fest;
Іван Онищук, голова Городницької ОТГ;
Віктор Мельник, директор ЗОШ №9;
Анна Власюк, активістка, член ГО «Матусі Н-В»;
лікарі, педагоги, директори різних установ, всі ті, хто ЗА Мельника!
Павло КОВАЛЕНКО
Фото автора