За покликом серця

За покликом серця

Є такий міський голова в Україні, як наш Новоград-Волинський голова Віктор Леонідович Весельський. Подібного йому важко знайти, аби так відгукувався у важкі для людей хвилини і щиро допомагав. Багато хто вдячний йому за врятоване життя, повернуте здоров’я. І повернуте в таких клініках, такими спеціалістами, про яких вони й не мріяли. А значить, ще довго-довго житимуть!
От і мені довелося звернутись до Віктора Леонідовича, коли стало неможливо ходити — зносився суглоб у стегні. Болі були страшними. А я ж — соціальний працівник територіального центру, сама допомагала підопічним. Бачила різне і по можливості намагалася зробити більш яскравим, насиченим, поліпшеним їхнє життя. І тут…
Уже своїм щирим ставленням на прийомі, тим, що проникся моєю бідою, поставився з розумінням, Віктор Леонідович вселив віру в моєму серці у те, що все буде добре.
Оперували мене у військовому шпиталі у Житомирі. Треба було багато грошей, яких я, звичайно, не мала. Та операцію із заміни суглоба провели безкоштовно і на дуже високому рівні, а випадок був складним. Тому я дуже вдячна за те, що є такі люди, як Віктор Леонідович Весельський — небайдужий до чужої біди, розкриває своє серце навстріч і робить усе, щоб допомогти подолати хворобу.
У шпиталі мені лікарі розповіли, що Віктор Леонідович щодня контролював хід мого одужування, переживав за стан. Знаю, що так він ставиться не тільки до мене, а до кожного, про кого узявся потурбуватись. Не заспокоюється, доки не дізнається, що з цією людиною уже все гаразд. Такий у нього характер — і в усьому дрібниць для нього не існує.
Нині я уже працюю і стараюсь тепло свого серця також дарувати людям. Бо за приклад мені — наш Новоград-Волинський міський голова Віктор Леонідович Весельський!
Лідія КОВАЛИШИНА, м.Новоград-Волинський