Віктор Мельник: «Для чого я іду у Верховну Раду»

Віктор Мельник: «Для чого я іду у Верховну Раду»

Сьогодні я — депутат обласної ради, і для того, щоб була змога робити ще більше корисних справ для нашого краю, потрібні зміни в законодавстві. Є багато законів, які не дають розвиватися сільській місцевості, лісовому господарству, залученню інвестицій. Для тих реальних змін потрібно мати можливість нам з вами впливати на процес. Як можна на нього вплинути? Тільки коли сам маєш змогу писати законопроекти, вносити до чинних законів правки. У попередньому парламенті займалися політичними інтригами, а не захистом інтересів жителів нашого округу. Треба змінювати депутатський склад Верховної Ради, саме зараз — найкраща нагода.
Досвід депутата в мене є, досвід співпраці з громадськістю — теж. Потрібна підтримка чесних та простих людей, які вже не вірять приїжджим та тим, хто звик панувати. Я йду оновлювати владу та робити її людянішою. Йду як безпартійний самовисуванець, а не як партократ. Дехто змінює партії як рукавички, я так не вмію, тому ніколи не був у партіях. Це дає мені велику свободу у вирішенні проблем округу, міст та сіл. Я йду у владу, щоб доносити до людей правду про дії влади, щоб знищити корупцію, щоб прогнати тих, хто сидів при владі аж двох-трьох-чотирьох президентів та вдало продавав свою совість. Народ пам’ятає все, його не купити!
Ми живемо в історичній місцевості — тут народилась Леся Українка. Тому ми можемо стати туристичною зоною. Усі в Україні знають про Канів, подорожують туди, опікуються всім, що пов’язане з Тарасом Шевченком, а про Лесю Українку забули. Ми маємо долучитися до поширення моди на візити в місця, які пов’язані з її життям. Це не лише дасть поштовх розвитку культурної спадщини нашої місцевості, а й сприятиме розвитку туристичної галузі, розвитку готельного бізнесу та малого підприємництва, зеленого туризму. Саме на це розрахований фестиваль Lesia Grand Fest, який два роки поспіль проходить у центрі Звягельщини, нашого історичного краю.
Організатори планують наступного року зробити фестиваль ще кращим. Саме так народжуватиметься нова традиція, підтримуйте! Я йду у Верховну Раду, щоб розвивати рідний край, а не накопичувати виступи з трибуни та малювати звіти. Якби був конкурс на найкраще місце для нової столиці України, я б перший підняв руку за наш Новоград-Волинський. Батьківщина Лесі Українки гідна бути серцем України!
Ми роками не бачимо нашого депутата, приїжджає лише, коли треба розподілити кошти. А потрібно знати все, що відбувається на окрузі щодня, у кого які проблеми, де немає доріг, де немає освітлення, де потрібен ФАП, дитсадочок, школа чи новий спортивний майданчик. Нардеп мусить повністю володіти ситуацією на округу. Знати не з повідомлень від знайомого чи від помічника, а приїжджати щомісяця, щотижня. У мене є ці знання і ця можливість. Я тут живу, тут живе моя родина, діти та онуки. Я не збираюсь звідси їхати — це моя земля, і вона розквітатиме.
Можна роками розмовляти про полігони ТПВ, а треба створити сприятливі умови для впровадження новітніх технологій — від сортування побутового сміття до спалювання ТПВ методом піролізу. Ми збільшуємо лісові посадки, ми оздоровлюємо ліси, тому що це — справжнє багатство Житомирщини. Я йду у народні депутати, щоб як фахівець зі стажем захищати ліси від знищення, ріки — від забруднення, довкілля — від катастрофи.
Я ніколи не боявся труднощів, знаю, що знадобиться швидко вчитись. Готовий до потужної праці, маю сили, сповнений натхнення, бажання та ідей. Треба по-новому дивитися на проблеми людей, на якість доріг, на результати медичної реформи, на тарифну політику. Не балакати по ефірах, а працювати.
На досвіді минулого без відповідальності не побудувати кращого майбутнього. Я йду у парламент, щоб повернути людям впевненість у завтрашньому дні, щоб підвищувати споживчу спроможність — зарплата та пенсія мають зростати, а тарифи знижуватися.
Я йду у владу, щоб покращувати умови для приватних підприємців, щоб зростав малий та середній бізнес. Я йду у владу, щоб держава краще турбувалася про захисників України, ветеранів бойових дій та миротворчих операцій. Я йду у владу, щоб люди вільно дихали, щоб не будо диктаторських законів, щоб повернулися Донбас та Крим. Я йду у владу під українським прапором, це відомо всім.
Впевнений, що настав час повного перезавантаження Верховної Ради, цього хоче більшість із нас. Знаю, деяким виборцям вирішувати дуже складно, але це треба зробити. Хтось не піде на вибори 21 липня — так виглядає розчарування. Але від сидіння вдома краще не стане. Мабуть, таких людей усе влаштовує. Є люди, які на вибори підуть, але вагаються, за кого віддати свій голос. Тут треба керуватися певною логікою: немає жодного сенсу голосувати по-старому і водночас чекати на зміни у житті. Голосуйте по совісті, так, як вам підказує серце. Голосуйте за добрі справи. За зміни та оновлення.
З повагою ваш кандидат у народні депутати України Віктор МЕЛЬНИК