Понад півсотні молодих поліцейських склали присягу

Понад півсотні молодих поліцейських склали присягу

26 липня 55 поліцейських, які пройшли конкурсний відбір та розпочинають професійне навчання, дали клятву вірно служити українському народові та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.
Урочисті заходи відбулися поблизу адміністративного приміщення Головного управління Нацполіції Житомирщини в обласному центрі. Майбутні інспектори реагування секторів патрульної поліції та помічники чергових територіальних підрозділів області виголосили слова Присяги у присутності рідних, друзів, колег та житомирян.
— Вітаю з цією важливою подією у вашому житті! Позаду у вас непрості етапи конкурсного відбору, попереду — піврічне навчання. І нехай ваша безпосередня служба розпочнеться у січні 2020, але відсьогодні ви — поліцейські. Тож бажаю завжди залишатись вірними принципу: «Служити та захищати!», — традиційно протоієрей Свято-Михайлівського кафедрального собору м.Житомира Володимир Бігун благословив усіх присутніх.
Після завершення урочистої частини поліцейські приймали вітання від рідних, друзів та колег, ділились власними планами на майбутнє.
Серед молодого поповнення — 22 дівчини та 33 хлопці, 90 відсотків із них мають вищу освіту.
Вітаємо майбутніх колег та бажаємо успіхів!
Відділ комунікації поліції Житомирської області