Привітали 103-річну іменинницю

Привітали 103-річну іменинницю

Доброю традицією для громади міста стало привітання пенсіонерів поважного віку, адже ці люди є носіями нашої культури та очевидцями багатьох історичних подій.
9 грудня 103-тю річницю від свого народження відзначила підопічна Територіального центру Кухтик Ганна Петрівна.
Заступник директора — начальник управління соціального захисту, праці та фінансового забезпечення Н.Ю.Шатило, директор Територіального центру соціального обслуговування О.П.Гудзь, голова міської ради ветеранів В.О.Парфьонов відвідали Ганну Петрівну, щоб привітати, побажати здоров’я, благополуччя, вручити квіти та подарунки.
Народилася ювілярка в селянській сім’ї, мужньо пережила багато трагічних подій, які випали на її долю: Голодомор, Другу світову війну. Дочекалася з війни чоловіка, який повернувся, маючи інвалідність. Усе трудове життя пропрацювала на колгоспних нивах рідного села, вивела в люди трьох дочок, має 4 внуків, 6 правнуків та 6 праправнуків.
Ганна Петрівна прожила непросте життя, але не розгубила найкращих людських цінностей — доброти, турботи, поваги до людей, своїми молитвами і настановами допомагає внукам та правнукам іти життєвими стежками.
Інформація Новоград-Волинського територіального центру