Новорічна вистава народного молодіжного театру «Королівство кривих дзеркал»

Новорічна вистава народного молодіжного театру «Королівство кривих дзеркал»

Уже стало доброю традицією щороку, напередодні новорічно-різдвяних свят, збирати дітлахів на святкову виставу, що проходить під патронатом міського голови. Так, 27 грудня у великій залі міського Палацу культури ім.Лесі Українки відбулася новорічна вистава народного молодіжного театру «Королівство кривих дзеркал» за мотивами повісті В.Губарєва (режисер — Тетяна Покраса).
На свято завітали в.о. міського голови Оксана Гвозденко та начальник відділу культури і туризму міської ради Лариса Заєць.
Діти та дорослі поринули в театральне дійство, яке відбувалося в Королівстві кривих дзеркал — казковому королівстві задзеркалля. Імена жителів цього королівства — це дзеркальні відображення загальних імен. Основна політика королівства — виготовлення кривих дзеркал, у яких усе виглядає навпаки.
Справедливість, боротьба, гідність, перемога — вічні поняття в житті і в казці. Професійні актори, сучасні сценічні рішення, яскраві костюми, відомий сюжет у сучасному виконанні не залишили нікого байдужим. Це — добра казка, у якій добро перемогло зло. Тож кожен маленький глядач міг знайти свого улюбленого казкового героя.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради