Спекотна зима звягельських каратистів

Спекотна зима звягельських каратистів

Активно розпочали 2020-ий рік звягельські кіокушинкай каратисти. Дружною компанією в складі 19 чоловік разом із тренерами Олександром Гордієнком і Володимиром Гусєвим вони побували в Буковелі.

— Просто незабутні канікули! — ділиться враженнями Володимир Гусєв. — Неймовірна кількість трас різної складності і зручні підйомники! Свіже повітря, мальовничі краєвиди, катання на засніжених схилах, «варіння» в чанах, басейн та банька, кінотеатр із попкорном та газованкою, колектив, у якому комфортно як у справжній родині, гумор і приколи…
Так протягом трьох діб відпочивали й оздоровлювалися спортсмени осередку кіокушинкай карате міста Новограда-Волинського.
Зарядившись позитивом, вони тепер націлені на підкорення спортивних вершин.
— Час пролетів, як мить. Враження та емоції просто зашкалюють. Але незабаром розпочнуться перші старти цього року, на яких, будемо сподіватися, наші спортсмени гідно себе проявлять. Вболіваймо за наших! — додають у федерації кіокушинкай карате.
Федерація висловлює вдячність інструктору з лижного спорту Руслану Стукалу, який «поставив на лижі» всіх без винятку в мінімальний строк, а також адміністрації табору — за проживання й харчування та перевізнику Василю Панчуку.

Напередодні виїзду до Карпат на базі Новоград-Волинського ліцею №11 каратисти провели навчально-тренувальні збори та атестацію на пояси під керівництвом президента національної федерації кіокушинкай карате України — шихана Олександра Гончаренка (6 дан).
Збори пройшли в режимі чотириразових тренувань упродовж двох днів і завершилися іспитом.
Президент обласної федерації кіокушинкай карате Олександр Гордієнко схвально оцінив зусилля та підтримав вихованців: «Знаю, важка праця… Але ви всі — великі молодці. Дякуємо всім, хто нас підтримав при організації цього заходу».
За такої інтенсивної спортивно-тренувальної роботи не зайве буде знайти час і для культурного колективного відпочинку, який би вкотре об’єднав тренерів, спортсменів та батьків в одну родину. Таким заходом для кіокушинкай каратистів став новорічний концерт, що відбувся в Будинку офіцерів.
Тренерський склад на сцені відзначив спортсменів у номінаціях за підсумками року, що минув. Безкоштовні путівки на відпочинок у Карпати вручили чотирьом кращим вихованцям.
Каратисти не лише продемонстрували показові виступи, а й зацікавили публіку співами, танцями, грою на музичних інструментах.
Віншували свято феєрверк та солодкий стіл. Для наймолодших вихованців також підготували новорічну казку з конкурсами та іграми за участю аніматорів.
— Дякуємо за організаційну та фінансову допомогу в проведенні цього неймовірного свята батьківському комітету, директору гарнізонного Будинку офіцерів Юрію Краснобокому, ФОП Шимчук (магазин кондитерських виробів-кав’ярня «Мажор»), керівництву міні-пекарні «ВашЛаВаш» Сергію Васильчуку та Олександру Виговському, директору «Alex-Garant» Миколі Андрущенку, — йдеться в повідомленні федерації.
Олег БРЮХАНОВ
Фото федерації кіокушинкай карате