75-та річниця перемоги над нацизмом: група компаній «Allinfoody Group» привітала ветеранів

75-та річниця перемоги над нацизмом: група компаній «Allinfoody Group» привітала ветеранів

Із кожним роком Друга світова війна на крок, на перегорнуту сторінку віддаляється від нас. Та забути звитягу наших батьків, дідів, прадідів неможливо…
Цьогоріч Україна разом з усім світом відзначила 75-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Щоб вшанувати пам’ять про воїнів-захисників, які навічно залишилися на полях фронтів, у День Перемоги сільським головою Брониківської сільської ради та в.о. старост старостинських округів були покладені квіти загиблим під час Другої світової війни до всіх пам’ятних місць Брониківської ОТГ.


Сільський голова відвідала й привітала ветеранів Другої світової війни.
«Цього року, у зв’язку із пандемією COVID-19, масових заходів до Дня Перемоги не проводиться. Проте, приділити увагу, поспілкуватися, передати подарунки та своє тепло тим людям, яким пощастило пережити війну, які, на моє глибоке переконання, є прикладом мужності та відваги, прикладом до наслідування, — це наш святий обов’язок. Ми з радістю завітали до всіх ветеранів війни, учасників бойових дій у Другій світовій війні. Стараємося для цих людей приділити хвилинку уваги та нагадати всім, що ці герої — досі серед нас», — зазначила Надія Федорівна Залевська.

Ветерани дякували за увагу, пригадували важкі часи свого дитинства й молодості, а живе спілкування додало їм теплих святкових емоцій, адже справжню радість поважним Героям приносять теплота, турбота і любов.
Хочеться зазначити, що в с.Кропивні проживає найстарший ветеран, учасник бойових дій Чемелев Савелій Єремійович. Народився Савелій Єремійович у с.Роботищі (нині с.Кропивня) 12.12.1926 року. Воював на Першому Білоруському фронті. Брав участь у бойових діях під Варшавою та в наступі на Берлін. Рядовий. Мав поранення. З лав Збройних сил звільнився у 1947 році. Був одружений, має четверо дітей. Одержав медаль «За Победу над Германией» та Подяку від Верховнокомандуючого. Сьогодні цим людям уже багато років, але вони хочуть бути потрібними своїм рідним і суспільству, і лише відчуваючи це, живуть і вірять у світле майбутнє.
Брониківська сільська рада дякує за спонсорську допомогу засновнику «Allinfoody Group» Гордійчуку Андрію Андрійовичу за надання продуктових пакетів для всіх учасників бойових дій та учасників війни.
«Вклоняємося та складаємо шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Бажаємо їм та всім захисникам Батьківщини міцного здоров’я, щастя, злагоди, мирного неба й щасливого майбутнього!» — додають у групі компаній «Allinfoody Group».
Протягом тижня святкові подарунки від мецената також отримали ветерани, котрі проживають на території Несолонської й Гульської сільських рад.
Власна інформація