Оголошено повідомлення про підозру особі за спричинення середньої тяжкості тілесних ушкоджень

Під процесуальним керівництвом Новоград-Волинської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування кримінального провадження №12020060090000841 від 13.11.2020 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 цього Кодексу, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину).
Установлено, що 27.10.2020 р., близько 11 години, громадянин М. знаходився неподалік будинку №45, що по вулиці В.Антоновича в місті Новограді-Волинському та на грунті раптово виниклих особистих неприязних стосунків вирішив заподіяти тілесні ушкодження громадянину К.
Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на умисне протиправне заподіяння тілесних ушкоджень громадянину К., громадянин М., знаходячись за спиною потерпілого, завдав один удар правою рукою в область лівого вуха, унаслідок чого потерпілий утратив рівновагу і впав на асфальтоване покриття дороги. Продовжуючи свої умисні протиправні дії, громадянин М., знаходячись уже з лівого боку від потерпілого, завдав два удари правою ногою в область лівої частини ребер грудної клітки.
У результаті протиправних дій громадянина М., потерпілому громадянину К. заподіяно, згідно з висновком судово-медичного експерта, тілесні ушкодження середньої тяжкості за ознакою тривалого розладу здоров’я.
25.11.2020 р. підозрюваному громадянину М. оголошено повідомлення про підозру. Наразі проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії з метою спрямування обвинувального акту до Новоград-Волинського міськрайонного суду для розгляду по суті та притягнення винної особи до передбаченої законом відповідальності.
Д.ГРЕСЬКО, прокурор Новоград-Волинської місцевої прокуратури