НАШІ ВЕТЕРАНИ «ТРИМАЮТЬ МАРКУ»

Продовжує вдало виступати в чемпіонаті Житомирської області серед команд-ветеранів збірна Новограда-Волинського. У своєму черговому матчі, що був проведений на стадіоні «Авангард», суперником звягельчан був ветеранський футбольний клуб із смт.Ружин. Ружинці поки що не зовсім вдало виступають у чемпіонаті, не здобувши залікових очок, однак у зіграних матчах проти андрушівської та житомирської команд поступились суперникам лише одним пропущеним голом. Хоча надіятись на вдалий результат у звітному матчі гравці не сподівались, адже змагались в ослабленому складі без чотирьох основних гравців, котрі були відсутні з різних причин, про що розповів представник клубу до початку матчу.
Нечисленні уболівальники, котрі зібралися на трибунах, побачили у складі господарів І.Гребенчикова (капітан команди), Г.Челядіна, В.Блізніченка, А.Лося, А.Диняка, Д.Орлова, В.Чумака, М.Мохіра, В.Брацюка, О.Шевчука, О.Хамулу, С.Калінського, І.Селіхова. Після початку гри звягельчани захопили ініціативу, і вже десь на 5 хвилині Андрій Диняк ударом з лінії карного майданчика розпечатав ворота ружинського голкіпера. Господарі грали на високих швидкостях, використовуючи атаки по флангах, по центру, щоразу заставляючи помилятися оборону суперників, внаслідок чого виникали численні гольові ситуації. Іван Гребенчиков перевірив міцність поперечки ударом із-за меж воротарського майданчика. Незабаром забив Андрій Лось, але гол був не зарахований через положення поза грою. Однак вже після удару Дмитра Орлова гості повинні були розпочати вдруге з центру поля. Минуло декілька хвилин і вже Андрій Лось, продемонструвавши індивідуальну майстерність, обіграв декількох захисників та голкіпера, закотив третій м’яч у сітку воріт гостей. Господарі повністю володіли територіальною та ігровою ініціативою, гості лічені рази мали можливість створити щось подібне до атаки. Тож, до перерви ружинці пропустили ще три голи, що були в активі Сергія Калінського, Андрія Диняка, Івана Гребенчикова.
Після шести забитих голів новоград-волинці послабили пресинг гравців суперника, внаслідок чого гості створили декілька небезпечних моментів біля воріт команди господарів. Після перерви розпочався досить сильний дощ, який, втім, не охолодив атакуючий порив новоград-волинців, однак м’яч уперто оминав ворота або ж надійно грав голкіпер. Втім проти ударів з дальніх дистанцій у виконанні А.Лося та А.Диняка голкіпер та захисники нічого протиставити не змогли. Таким чином рахунок забитих голів був збільшений до восьми. Збільшити кількість забитих голів намагався воротар господарів Г.Челядін, який підключився до атак та стандартних ударів у виконанні товаришів по команді, однак це йому цього разу не вдалося. У свою чергу гравці команди гостей практично не мали моментів, щоб розмочити «сухий» рахунок на такому вологому газоні. Фінальний свисток арбітра зафіксував четверту перемогу в п’яти матчах за участю новоград-волинської збірної.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ