НЕ СТАРІЮТЬ ДУШЕЮ ВЕТЕРАНИ

У четвертому турі чемпіонату Житомирщини з футболу серед команд ветеранів команда Новограда-Волинського грала на виїзді з суперниками із Коростишева. Про перебіг подій розповідає представник команди Віктор Гриценко:
— Гра відбувалася на футбольному полі, яке не відповідало умовам, при яких можна демонструвати технічну гру, тож на перший план виходили показники фізичної підготовленості. Увесь перший тайм перевагою володіли гравці нашого клубу, мали чимало моментів для взяття воріт суперника, однак свою перевагу перетворили в гол лише одного разу — це вдалося зробити Олександрові Хамулі.
У другій половині гри господарям навіть вдалося зрівняти рахунок. Однак розгубленості в дії нашої збірної пропущений гол не приніс. Навпаки, гра з боку звягельчан стала ще мобільнішою, завзятішою, небезпечні атаки двічі принесли довгоочікувані голи. Це вдалося зробити Андрію Лосю та Дмитру Орлову. Кінцевий рахунок — 3:1.
Мені приємно, що звягельські ветерани виступаючи сьогодні далеко не в найсильнішому складі, зуміли довести свою перевагу і отримати третю перемогу в чемпіонаті. А найближчої суботи, 25 липня, о 14.00, запрошую уболівальників відвідати футбольний матч серед ветеранських збірних, де зустрінуться новоград-волинці та команда з смт.Ружин. Гра відбудеться на стадіоні «Авангард».
Володимир БУРКОВСЬКИЙ