ЗОЛОТА МОЛОДЬ — ГОРДІСТЬ МІСТА

ЗОЛОТА МОЛОДЬ — ГОРДІСТЬ МІСТА

Вже стало доброю традицією що­року на сторінках нашої газети висвітлювати фото тих випускників, яких по праву і в найкращому розуміння цього слова, ми називаємо «золотою молоддю» нашого міста. Адже це — випускники шкіл Новограда-Волинського, які отримали за сумлінне навчання почесні від­знаки — золоті і срібні медалі.
Віримо, що це стане прекрасним почином у їх майбутньому дорослому житті, допоможе пра­­вильно обрати і отримати професію, сповна реалізувати свій особистісний потенціал та здібності, навички та вміння.

Всі ці молоді люди, без сум­ніву, талановиті та успішні. Саме на них рівнятимуться ті, хто сьогодні отримує шкільну освіту, їх ставитимуть собі за приклад.
А ми щиро бажаємо новоград-волинським медалістам успіхів у всіх починаннях!
Далі вони коротко розкажуть — ким би хотіли стати, яку професію прагнуть отримати.
























































































































































Андрощук Мар’яна Олександрівна

«Гімназія імені  Лесі Українки», 11-Б клас




Я обираю професію лікаря. У ній мене приваблює не романтика білих халатів, а бажання реально допомогти людям. На сьогодні вважаю перспективними професії педагога, інженера, лікаря.



Антипчук Оксана Олександрівна

«Гімназія імені Лесі Українки», 11-Б клас




У майбутньому планую стати міжнародним економістом, тому що вважаю цю професію перспективною. Вона відкриває багато нових можливостей: подорожі за кордон, знайомство з новими людьми, знання про розвиток економіки різних країн і використання цих знань для покращення добробуту своєї країни.


Рябчук Ірина Володимирівна

«Гімназія імені Лесі Українки», 11-Б клас




Після закінчення школи я планую вступати до КНУ ім. Тараса Шевченка на факультет хімічної технології. Сучасна молодь обирає перспективні професії, такі як економіст, юрист, маркетолог, менеджер тощо... а чи потрібні вони нам насправді? Аж ніяк... А гарного електрика чи токаря знайти надзвичайно важко...


Романюк Каріна Олександрівна

«Гімназія імені Лесі Українки», 11-Б клас




Я вважаю, що перспективною є та професія, яка приносить користь як суспільству, так і людині, котра обрала цю професію. Я хочу спробувати себе у податковій справі, а також ризику та й подам документи у ВНЗ Внутрішніх Справ України.


Харченко Альона В’ячеславівна

«Гімназія імені Лесі Українки», 11-Б клас




Чесно кажучи, з професією визначитись було дуже складно. Покладаю великі надії на хімічну кібернетику. Ця сфера діяльності передбачає моделювання складних хімічних процесів та систем з допомогою сучасних комп’ютерних технологій.


НЕВМЕРЖИЦЬКА Ірина Володимирівна

«Гімназія імені Лесі Українки», 11-А клас




Своє навчання я планую продовжити у вищому військовому навчальному закладі. На мою думку, саме в цій сфері я зможу набути ті якості, які допоможуть на життєвому шляху, реалізуюсь як сильна та впевнена у собі особистість, виправдаю надії та сподівання моїх батьків.


Довгалюк Любов Сергіївна

«Гімназія імені Лесі Українки», 11-Б клас




Ще змалку я вирішила обрати професію вчителя. Чесність, щирість, душевна теплота, толерантність допоможуть знайти спільну мову з дітками та колегами. Є багато перспективних спеціальностей, проте при виборі моєї професії вони не відіграли особливої ролі. Я обрала професію до душі.


КАНЮКА Максим Сергійович

«Гімназія імені Лесі Українки», 11-Б клас




Хочу обрати професію, яка на ринку праці буде завжди актуальною. Думаю, що зроблю правильний вибір. Перспективними вважаю спеціальності інженерного напрямку, тому що в час зі складною економічною ситуацією в країні, саме вони відіграватимуть важливу роль у подальшій розбудові суспільства.


Розгон Уляна Дмитрівна

«Гімназія імені Лесі Українки», 11-А клас




Знайти себе, своє місце в житті, бути завжди людиною — що є святішого і дорожчого? Я впевнена, куди б не закинула мене доля, — пам`ять про рідну школу, вчителів, однокласників назавжди залишиться в моєму серці.


РАДЕЦЬКА Олександра Валеріївна

«Гімназія імені Лесі Українки», 11-А клас




Надіюсь, що фортуна мені посміхнеться, і я стану студенткою такого вузу, про який мріяла з дитинства. Успіхи та досягнення — це результат наполегливої праці не тільки моєї, а й учителів-наставників.


ЛОЗОВА Тетяна Олегівна

ЗОШ №2, 11 клас




Планую вступити до київського ВНЗ, навчатися на юридичному факультеті, пов’язати своє життя з юриспруденцією. Саме цю спеціальність вважаю найперспективнішою на сьогодні.


ПАВЛУШКІНА Оксана Валеріївна

ЗОШ №2, 11 клас




Мрію стати стоматологом. А ще дуже люблю співати, танцювати і декламувати.


КАРПОВИЧ Віра Сергіївна

ЗОШ №2, 11 клас




Я мрію стати лікарем. Лікар залишає в серці людей почуття вдячності за уважне ставлення, чуйність, доброзичливість.


МІКЛАШОНОК Олександра Миколаївна

ЗОШ №2, 11 клас




Щодо своєї майбутньої професії, то я ще не визначилася. На мою думку, найперспективнішими спеціальностями на сьогодні є програміст, перекладач та економіст.


ВАСЬКОВСЬКА Анна Ігорівна

ЗОШ №3, 11-А клас




У зв’язку з прогресивним розвитком технічних наук, я б хотіла свою професію пов’язати з комп’ютерними технологіями. Тому планую вступити до Житомирського технологічного університету.


КОСТЮК Дмитро Сергійович

ЗОШ №3, 11-А клас




У майбутньому хочу стати журналістом. Вважаю, що свобода слова — найбільше надбання незалежної України.


ЗУБОВСЬКИЙ Дмитро Сергійович

ЗОШ №3, 11-А клас




При виборі майбутньої професії я намагався знайти «золоту середину» між тим, що перспективне і тим, що подобається. Своє життя мрію пов’язати з військовою справою.


Ващук Євгеній Олександрович

ЗОШ №4, 11-Б клас




Я хотів би вступити до Київського національного торговельно-економічного університету на факультет готельної та ресторанної справи, тому що вважаю цю професію перспективною і прибутковою.


Сливинська Вікторія Анатоліївна

ЗОШ №4, 11-А клас




Найбільше я хотіла б вступити до Київського університету внутрішніх справ на юридичний факультет. Коли закінчу навчання, — стану працівником правоохоронних органів.


Чечет Вікторія Анатоліївна

ЗОШ №4, 11-А клас




Я планую вступити в Житомирський державний університет імені Івана Франка на факультет біології, тому що я люблю природу та хочу, щоб люди берегли її.


Матвійчук Олексій Володимирович

ЗОШ №4, 11-Б клас




Я хотів би вступити до Харківської юридичної академії ім. Ярослава Мудрого на юридичний факультет, тому що я мрію стати суддею і вважаю цю професію необхідною для суспільства.


Василюк Аліна Володимирівна

ЗОШ №4, 11-Б клас




Я мрію вступити до Національного медичного університету ім. О. Богомольця на факультет лікувальної справи, тому що хочу стати лікарем.


Гапончук Альона Миколаївна

ЗОШ №4, 11-Б клас




Я планую вступити до Житомирського технічного університету на фінансовий факультет, бо вважаю, що я досягну у цій спеціальності великих успіхів.


МАРТИНОВСЬКА Анастасія Андріївна

ЗОШ №5, 11 клас




Вступати планую в Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Перспективними вважаю спеціальності в сфері міжнародних відносин.


ГОДУН Ангеліна Вікторівна

ЗОШ №6, 11-А клас




Планую вступити на юридичний факультет національного університету «Острозька академія». Адже саме юридичної допомоги потребує сьогодні кожна людина.


МОШКОВСЬКИЙ Андрій Вікторович

ЗОШ №6, 11-Б




Я прагну вступити до КПІ на економічний факультет. Вважаю, що всі економічні спеціальності є перспективними та корисними для суспільства.


ГОНЧАРУК Богдан Валерійович

ЗОШ №6, 11-Б клас




Планую навчатися у Житомирському державному агроекологічному університеті на економічному факультеті. На мою думку, всі спеціальності, пов’язані з економікою, сьогодні необхідні.


КОВАЛЬЧУК Анна Павлівна

ЗОШ №6




Іноземні мови відіграють важливу роль у житті сучасної людини. Тому своє життя я хотіла б присвятити їх вивченню. У майбутньому мрію вступити до ЖДПУ ім. Івана Франка на спеціальність перекладача.


МЕЛЬНИК Анастасія Ігорівна

ЗОШ №7, 11-А клас




На сьогодні я ще не до кінця визначилась, в який ВНЗ буду вступати. Але вважаю, що перспективними є напрямки таких галузей: інформаційні технології, логістика, кібернетика, економіка.


РОЙ Олександр Олегович

ЗОШ №7, 11-А клас




Натхнення вчитися і досягати успіху мені дає жага до знань, і бажання вступити до ВНЗ. У найближчому майбутньому я прагну здобути професію, про яку мріяв.


КУРМАНЧУК Ольга Валеріївна

ЗОШ №9, 11-А клас




Планую поступити до Київського національного університету Внутрішніх Справ, тому що я вважаю професію працівника МВС складною і відповідальною, адже від неї залежить добробут громадян.


ПРОКОПЧУК Вадим Михайлович

ЗОШ №9, 11-А клас




Планую поступити на юридичний факультет київського ВНЗ. На даний момент я вважаю перспективними технічні спеціальності, від яких залежить рівень промисловості та економічний потенціал країни.


МИСЬКО Світлана Сергіївна

ЗОШ №10, 11 клас




Я мрію навчатися у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Сьогодні перспективними є такі спеціальності як «Економіка, організація і управління підприємством», «Міжнародний бізнес».


НІКОЛАЄНКО Олександра Романівна

ЗОШ №10, 11 клас




У майбутньому хочу вступити на факультет міжнародної економіки, бо на сьогодні це дуже перспективна спеціальність. Мрію стати студенткою Львівського національного університету імені Івана Франка.

 

 

 

— золота медаль

 

— срібна медаль