ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ 2010 РОКУ!

Повідомляємо, що з автоперевізниками Житомирської області — Відділом транспорту, зв’язку та дорожного будівництва Житомирської облдержадміністрації, — є домовленість про те, що абітурієнти можуть заздалегідь придбати квитки до населених пунктів, в яких проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання.
Знято обмеження у 15 діб на попередній продаж квитків у касах автовокзалів. Кількість автобусних рейсів до населених пунктів, де проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання, буде збільшено у залежності від потреби.
Для того, щоб автоперевізники змогли визначитися з кількістю автобусних рейсів, просимо не відкладати придбання квитків на останні дні, а визначитися з потрібним рейсом та придбати квитки за 2-5 діб до дня тестування.
Нагадуємо, що пропуск абітурієнтів на пункти тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Тому, щоб не спізнитися на зовнішнє незалежне оцінювання, потрібно прибути до зазначених у запрошеннях населених пунктів не пізніше 10:00.
Якщо у вас виникнуть складності з попереднім придбанням квитків, звертайтеся за телефонами:

  • у Вінницькій області — ВАТ «Вінницьке обласне підприємство автобусних станцій 10599» — (0432) 57-05-35, (0432) 67-32-57;

  • у Житомирській області — Відділ транспорту Житомирської облдержадміністрації, — (0412) 47-46-52;

  • у Хмельницькій області — ВАТ «Хмельницьктранс» — (0382) 65-85-67.


На автовокзалах (крім обласних центрів) абітурієнтів зустрічатимуть відповідальні особи, які нададуть роз’яснення, як доїхати до пункту тестування.
Розташування пунктів тестування вказано на картах, розміщених на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти: www.vintest.org.ua.
Павло ЛІНЕВИЧ, завідувач інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради