«ТИСК БУВ 200, НИНІ — 120 НА 80»

«ТИСК БУВ 200, НИНІ — 120 НА 80»

Ще кілька місяців тому така назва, як «Нуга бест» мало про що говорила новоград-волинцям. Нині ж, салон компанії, який відкрився в місті за адресою: вул.Шевченка, 66, щодня відвідують понад дві сотні місцевих жителів. До їхніх послуг — інноваційне медичне обладнання і консультації спеціалістів. Вже після кількох сеансів люди відзначають покращення самопочуття. Тому приходять сюди знову і знову, радять звернутися своїм друзям і знайомим.
Що воно за новинка в галузі медицини — кореспонденту «ЗІ» розповів директор салону «Нуга бест» у Новограді-Волинському Віталій ГОЛОВАНЬ:
— Обладнання, яке ми пропонуємо для використання, — виробництва Південної Кореї. Принцип його дії — інфрачервоне теплове випромінювання. Причому, в такому діапазоні, в якому випромінює людське тіло. А це значить, що воно — безпечне і корисне.
Переважна більшість відвідувачів салону — люди похилого віку. «Тиск був 200, нині — 120 на 80», «Головний біль минув, сон покращився», «З поясницею легше, вже дві години працювати можу», «Вже можна встати й присісти без підтримки», — такими є відгуки тих, хто довірився обладнанню «Нуга бест».
— З роками люди все більше й більше ковтають таблеток. Але таблетка — це лише імплантат, що виконує функції організму замість нього самого, — веде далі Віталій Головань. — Натомість, наше обладнання, що працює в біорезонансі з теплом людини, стимулює кровообіг, покращує імунітет. Словом, дозволяє мобілізувати системи організму, щоб він сам почав працювати.
Обладнання, про яке йде мова, — сертифіковане Міністерством охорони здоров’я України. Воно набуло широкого застосування у лікувальних закладах, профілакторіях, медичних інститутах. Його профіль дії, розповідають у «Нуга бест», надзвичайно широкий: сколіоз, остеохондроз, міжхребцеві грижі, гіпертонія, варикозне розширення вен, бронхіт, астма, алергія, цукровий діабет, шлунково-кишковий тракт, захворювання статевих органів, проблеми в суглобах.
Із відвідувачами працюють чотири консультанти, які мають медичну освіту. Щоразу перед початком процедур відвідувачі прослуховують лекції, дивляться відеопрезентації. У них мова йде не тільки про застосування обладнання «Нуга бест», а й пропагується здоровий спосіб життя.
«Курс для покращення імунітету включає 24 процедури. Бажано їх проходити
щодня», — зазначив Віталій Головань. При цьому наголосивши на одному важливому аспекті: процедури — безкоштовні. «Звісно, обладнання можна придбати, але акцент на цьому не робиться. Ми не обмежуємо людину в кількості відвідин», — кажуть у «Нуга бест».
Компанія «Нуга бест», що спеціалізується на обладнанні оздоровчого й профілактичного характеру, представлена в Україні п’ять з половиною років. За цей час її робота була відзначена низкою високих нагород. Так, у 2009-му році компанія була визнана лідером бізнес-рейтингу, володарем нагород «Професіонал галузі», «Лідер галузі». Двічі, у 2008-му й 2009-му роках, «Нуга бест» отримувала урядовий орден «Зірка економіки України».
Оздоровчий салон у Новограді-Волинському став уже 131-им по Україні і третім на Житомирщині (до цього діяло два в обласному центрі). У найближчих планах — відкриття салонів у Коростишеві, Малині й Бердичеві.
Олег ВАСИЛЕНКО
Фото Віктора ТИМОЩУКА