ФК «ТЕРНОПІЛЬ» — «МІЦНИЙ ГОРІШОК-2»

ФК «ТЕРНОПІЛЬ» — «МІЦНИЙ ГОРІШОК-2»

Підходить до свого завершення груповий турнір аматорської футбольної ліги України, де змагається ФК «Звягель-750». В передостанньому матчі, що був проведений на стадіоні «Аванагард», суперником наших спортсменів був ФК «Тернопіль». Саме від тернополян звягельчани отримали єдину поразку в першому колі з рахунком 1:4. Тож, виходячи на поєдинок, розраховували взяти реванш, вірячи у свою майстерність та підтримку близько 3000 уболівальників.
Стартовий склад «Звягеля-750» був оптимальним по прізвищах, з’явилися Д.Горбаченко та Я.Корнійчук. З початку матчу гравці обох клубів почали шукати щастя біля чужих воріт, однак ударам бракувало влучності. Лише десь на п’ятнадцятій хвилині довга передача нашого капітана на вихід швидкому Ю.Періну, і кращий бомбардир аматорської ліги забив перший гол у матчі. Гостей такий перебіг подій не збентежив, вони продовжували пресингувати суперників, не даючи спокійно обробляти м’яч, встигаючи при цьому застосовувати швидкі масовані атаки. Ще один реальний момент для взяття воріт мав Я.Корнійчук, однак голкіпер гостей зіграв надійно.
У середині другого тайму свій другий гол у матчі забив кращий бомбардир нашого клубу. Юрію вдався «стандарт» метрів із 20-ти від воріт, м’яч ковзнув у нижній кут воріт. Здавалося, 2:0 — це вже надійний рахунок, однак розслабленість чи неувага з боку захисників команди господарів, і буквально через хвилину гості, блискавично розігравши комбінацію поблизу наших воріт, «розмочили рахунок».
А.М.Лось провів ряд замін, намагаючись підтримати темп матчу, однак цього разу таке рішення не допомогло. Через пресинг футболісти «Звягеля» усе частіше почали втрачати м’яч поблизу власних воріт, одна з таких втрат знову перетворилася у гол. 2:2 — такого перебігу подій не очікував ніхто. Чергова помилка центрального захисника нашого клубу і рахунок стає 2:3 на користь гостей. Щоб врятувати поєдинок, наші футболісти приклали максимум зусиль, та марно.
Відмінно справились із суддівством бригада суддів із Київської області. Кращим гравцем у складі «Звягель-750» визнаний Сергій Джус. Благодійні внески склали 1010 грн.
Остання у груповому раунді гра пройде 7 липня.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
фото: http://zvyagel750.at.ua