5:0 — ПОЛІГ «ЛЕГІОН»

Перший матч чемпіонату області з футболу ФК «Звягель-750» проводив на домашній арені проти ФК «Легіон» з м.Житомир.
Гра розпочалася атаками команди господарів, і вже на дванадцятій хвилині матчу рахунок у зустрічі був відкритий. Удар Дмитра Лободіна відбила ліва стійка воріт, а першим на добивання встиг Анатолій Доманський, який після деякої перерви знову з’явився у складі нашої команди. Гравці «Звягеля-750» продовжували нагнітати небезпеку біля воріт «Легіону», і в середині тайму, після помилки центральних захисників, м’яч потрапив до Ігоря Ковальчука — 2:0. З таким рахунком закінчився перший тайм.
Після перерви у складі «Звягеля» з’явився ряд нових гравців, які зі свіжими силами пресингували гравців команди суперника, заставляючи їх помилятися. Черговий прохід по лівому краю активного Ігоря Носарєва, точна передача в центр карного майданчика, і Юрій Перін у стрибку головою забиває третій м’яч у ворота житомирян. Відмінний дриблінг у виконанні А.Доманського, який у швидкісному проході, обігравши чотирьох захисників, завдав удару по воротах, який, втім, парирував голкіпер. Однак м’яч потрапив до Михайла Войтовича і рахунок став 4:0. Під завісу матчу одна з контратак нашої команди завершилася влучним ударом Олександра Загривого — 5:0.
Кращим гравцем у складі ФК «Звягель-750» визнаний Максим Дубров. Пропагуючи ініціативу благодійності, що запропонував фан-клуб уболівальників, усі бажаючі, котрі цього дня проходили на трибуни стадіону «Авангард», мали можливість внести свій благодійний внесок.
Наразі у поєдинках четвертого туру чемпіонату області зафіксовані наступні результати: «Зоря-Енергія» (Романів) — «Хіммаш» (Коростень) — 0:3; «Прес» (Радомишль) — ФК «Коростень» — 0:4; «Бердичів» — ФК «Бараші» — 1:2.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ