ТВОРЧІСТЬ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОЇ ШКОЛЯРКИ ВІДМІЧЕНО НА МІЖНАРОДНОМУ РІВНІ

ТВОРЧІСТЬ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОЇ ШКОЛЯРКИ ВІДМІЧЕНО НА МІЖНАРОДНОМУ РІВНІ

«И помнит мир спасённый...» Саме таку назву мав Всеукраїнський конкурс творчих робіт, присвячених 65-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні, який проводили Українська асоціація викладачів російської мови і літератури, Російський центр науки і культури Федеральної агенції МЗС Російської федерації «Россотрудничество» в Києві, Інститут іноземної філології національного університету ім. М.Драгоманова. Загальна кількість робіт, надісланих до конкурсу, складає понад 300. Серед учасників — і студенти й школярі. Брали участь у цьому конкурсі вихованці трьох загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста: НВК, шкіл №2 та №3.
Переможцем конкурсу в номінації «Що я можу сказати про Велику Вітчизняну війну» став твір десятикласниці ЗОШ №2 Валентини Гембарської.
Інформаційно-методичний центр управління освіти і науки вітає Валентину Гембарську і її вчительку Петровську С.І. зі значним досягненням на міжнародному рівні та бажає Валентині приємних вражень від призової туристичної поїздки по Золотому кільцю Росії.
П.К.ЛІНЕВИЧ, завідувач ІМЦ