ВДАЛОГО ТЕСТУВАННЯ — ВСІМ УЧАСНИКАМ ЗНО!

Вже з цього тижня всіх, хто бажає вступати на навчання у вищі навчальні заклади, очікують серйозні випробування — проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року в Новограді-Волинському на ЗНО зареєструвалося 344 випускники шкіл (86%) та понад 400 випускників ліцеїв, технікумів, коледжів та випускників попередніх років. Саме ці особи, абітурієнти, зможуть взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, щоб далі вступати до вищих навчальних закладів.
Реєстрація учасників ЗНО здійснювалася у двох центрах реєстрації (ІМЦ та НВЕГК).
У нашому місті ЗНО пройде в чотирьох пунктах оцінювання: на базі НВК, СШ №4, ЗОШ №6 та ЗОШ №7.
Обов'язковою для зовнішнього незалежного оцінювання є українська мова (іспит відбудеться 2-4 червня на базі НВК, СШ №4). Залежно від подальшого напрямку навчання учні обрали історію (ЗНО відбудеться 17-18 червня на базі ЗОШ №6 та ЗОШ №7) або математику (ЗНО з цього предмета пройде на базі НВК та СШ №4 14-15 червня). З іноземної мови ЗНО відбудеться 7 червня (на базі ЗОШ №6), з географії — 11 червня (на базі НВК), з біології — 9 червня (на базі НВК та СШ №4), хімії — 21 червня (ЗОШ №7) і фізики — 23 червня (ЗОШ №6).
Положення про ЗНО дозволяє абітурієнтам виконання тестів, що відповідають вимогам програм, затверджених Міністерством освіти і науки України. Всі абітурієнти можуть розраховувати на ввічливе та неупереджене ставлення до себе з боку осіб, відповідальних за організацію та проведення тестування.