ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!

Через несвоєчасну сплату за послуги з водопостачання та водовідведення (станом на 25.08.10 р. борг населення становить майже 445 тис. грн.) водоканал не має можливості розрахуватися за спожиту електроенергію. Новоград-Волинський РЕМ вже повідомив наше підприємство про відключення його від електропостачання за борги. Щоб не допустити припинення подачі води в місто, просимо терміново сплатити свої борги за водопостачання та водовідведення.
Адміністрація водоканалу

У відповідності до чинного законодавства збільшилася кількість громадян, котрі мають право на отримання житлових субсидій. Велике прохання до тих, хто звертається із заявою, уважно та ретельно заповнювати всі належні дані про себе на бланках заяв та декларацій про доходи, обов’язково вказувати дату та особистий підпис, контактний телефон. Пам’ятайте, що саме ви несете відповідальність за правильність поданих даних про себе. Такий підхід допоможе спеціалістам управління оперативно оформляти документи для отримання субсидій.
Нагадуємо телефон «гарячої лінії» управління: 5-53-95, по якому ви отримаєте кваліфіковану консультацію з питань отримання субсидії, з 8.00 до 20.00, з понеділка по п’ятницю, та з 9.00 до 13.00, у суботу. За цим же телефоном у разі необхідності здійснюється попередній запис на прийом у зручний для вас час.
Лариса ШУТОВА, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради