САМОГУБСТВО У 30-ІЙ БРИГАДІ

Ближче до вечора, 24 серпня, коли Україна святкувала День незалежності, 32-річний військовий-контрактник 30-ої окремої механізованої бригади скоїв самогубство, повісившись на спортивному майданчику військової частини.
Командування бригади надавати будь-яку інформацію щодо цієї трагедії відмовилося. Натомість, деякі відомості кореспонденту «Звягель-Інформу» вдалося з’ясувати у військовій службі правопорядку.
Насамперед, там зазначили, що ніяких ознак криміналу в даній справі не вбачають. Головна версія полягає в тому, що військовослужбовець, житель Сумщини, вирішив укоротити собі віку через сімейні проблеми.
Емоційно поспілкувавшись по телефону з дружиною, котра в цей час перебувала на заробітках у Криму, чоловік покинув казарму. Дещо згодом його, вже неживого, знайшли повішеним на жердині…
Таким чином не тільки дружина залишилася вдовою, а й напівсиротою — мала дитина. Тіло самогубця перевезли для поховання на батьківщину.
До слова, це вже не перший протягом цього року випадок, коли військові бригади наважуються звести рахунки з життям. Подібне сталося у травні. Щоправда — за межами військової частини.
Олег БРЮХАНОВ