…ПРОДОВЖИЛИ ДОМАШНЬОЮ ПЕРЕМОГОЮ!

…ПРОДОВЖИЛИ ДОМАШНЬОЮ ПЕРЕМОГОЮ!

\"…ПРОДОВЖИЛИУ силу різних причин у складі нинішньої новоградської футбольної команди не грає щонайменше половина з тих футболістів, котрі в минулому сезоні наводили жах на суперників. Тож, навіть скромний «Збруч», котрий, як і «Авангард», програв у минулому турі, міг розжитися очками у Новограді. Весь перший тайм гості «висіли» на воротах новоградської команди. На наше щастя, виручав воротар та неточність при завершенні «збручанських» атак. Рахунок 0:0 після першого тайму — це, мабуть, краще з того, що могло бути за такої гри.
Дещо по-іншому пішли справи після перерви, коли Дмитро Лободін завершив розкішну атаку «Авангарду» точним ударом головою — 1:0. І дихати вболівальникам стало легше. Низка замін освіжили гру новоградців, котрі дедалі більше стали грати на контратаках. В одній із таких вихід віч-на-віч із правого флангу реалізував Олександр Загривий — 2:0!
Гол престижу за кілька хвилин до кінця гри з пенальті забив… воротар «Збруча», котрий, вочевидь, наслідує приклад німецького воротаря Ганса-Йорга Бутта, який прославився тим, що реалізував 27 одинадцятиметрових ударів у бундеслізі та три у Лізі чемпіонів.
Набравши три очки, «Авангард» загострив конкуренцію у групі. Крім наших, стільки ж само мають ФК «Коростень», «Одек» (Рівненська область), «Металург» (Малин) і «Арсенал» (Житомир). Лідирує після двох турів ФК «Самбір», у якого 6 очок.
Згідно з регламентом цьогорічного розіграшу, до фінальної стадії турніру виходять по дві команди з кожної із чотирьох груп. Найзапекліша боротьба очікується в нашій групі, оскільки тут представлено аж 7 команд. Тоді як у групах 2 і 3 — по шість, у групі 4 — лише п’ять.
…Насамкінець хотілося б відзначити жагу до перемоги наших футболістів, котрі від початку сезону грають практично без грошей і «за спасибі». Будемо надіятися, що влада і меценати не забудуть, що команду потрібно не тільки створити, а й підтримувати. Насамперед, фінансово.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА