ОФІЦІЙНО

ШУКАЄМО НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ!
Управління ЖКГ та КВ міської ради шукає красуню-ялинку, яка стане прикрасою нашого міста на новорічні та різдвяні свята. З пропозиціями звертатися за адресою: вул.Шевченка, 16, каб. 43, 49 або за тел.: 5-32-77, 2-04-70.
Управління ЖКГ та КВ міської ради


Управління ЖКГ та КВ міської ради оголошує конкурси на право надання послуг із вивезення сміття з приватного сектору міста, зрізання аварійних дерев, знешкодження бродячих собак, утримання міських кладовищ та виконання робіт з облаштування турнікетної огорожі на вулицях міста Новограда-Волинського. Засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсів відбудеться 20 грудня 2011 року. За більш детальною інформацією звертатись в управління ЖКГ та КВ міської ради (вул.Шевченка, 16, каб. 49, 43) або за телефонами: 5-53-87, 5-32-77, 2-04-70.
В.ЛЕНЬ, начальник управління ЖКГ та КВ міської ради

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА У СКЛАДІ ОФІЦІЙНОЇ ДЕЛЕГАЦІЇ УКРАЇНИ ПРАЦЮВАВ У БРЮССЕЛІ
28-30 листопада міський голова Володимир Загривий, у складі офіційної делегації міських голів, взяв участь у щорічній Церемонії урочистого підписання «Угоди мерів», яка проходила у приміщенні Європейського парламенту в Брюсселі. Організатором заходу стали Європейська комісія, Європейський Парламент, Комітет Регіонів, Офіс «Угоди мерів».
Детальний репортаж про цю поїздку читайте в ­наступному номері.