Чисто там, де не смітять. Ви з нами згодні?

Чисто там, де не смітять. Ви з нами згодні?

У рамках реалізації проекту «Зробимо місто кращим» вихованці гуртка «Школа лідера» Палацу дітей та молоді вже не перший рік беруть участь у міському суботнику з благоустрою території міста.
Ми прибираємо береги річки Смолка. 20 квітня з прекрасним весняним настроєм ми вирушили в дорогу. Навколо — краса неймовірна, природа шепоче: милуйся мною, тільки не ображай, збережи неповторну велич моїх краєвидів.
І знову та ж сама картина — безліч непотребу, брудні пляшки, обгортки від цукерок, недопалки, побите скло і, навіть, загорнуті в мішки трупи тварин.
І це все сміття поряд з помешканнями людей. Багато ми назбирали в цей день, ліквідували декілька сміттєзвалищ. Сонечко світить, вода тече, трава зеленіє, а настрій чомусь зіпсувався.
Чому ми не змінюємо свого ставлення до навколишнього середовища, звинувачуючи кого завгодно в своїй безпорадності, тільки не самих себе? Кожна людина має право на відпочинок на березі річки, але ми вважаємо себе господарями землі, тож будьмо ними! Невже так важко прибрати після себе? А поряд з дорослими — діти, і ми так вболіваємо за те, щоб вони виростали патріотами міста.
Ми навчаємося в різних школах, віримо в прекрасне майбутнє нашого міста, хочемо, щоб після нас залишилася добра пам’ять і щирі світлі справи. Давайте будемо цінувати те, що дарує нам природа, і нести добро у цей незбагненний світ.
Вихованці «Школи лідера»: Мельников Сергій, Лавренюк Тарас, Георгієва Діана, Яцук Богдан, Гуцалюк Олександр, Гатаулін Віталій, Нюкало Катерина, Бондарчук Іван, Дрозд Ілля