Тріумфальне повернення: шість голів для «Бердичева»

Після тривалої паузи, обумовленої переносами матчів двох поспіль турів, «Авангард» повернувся в чемпіонат області і вдома впевнено переміг ФК «Бердичів» — 6:2. Новоградська команда відвантажила у ворота суперника в кожному з таймів по три голи, на що бердичівляни відповідали лише одним.
Відзначимо, що господарі мали відчутну перевагу впродовж усього матчу. Однак низький відсоток реалізації гольових моментів не дозволив довести рахунок до двозначного.
Як повідомляє Інтернет-ресурс «Спорт Ємільчинщини», чергові три очки в чемпіонаті здобуло городницьке «Полісся». Цього разу команда з Новоград-Волинського району перемогла вдома «Руден» із Черняхова — 3:2.
Матч між «Шкіряником» із Бердичева й ФК «Коростень» не відбувся. А баранівський «Керамік» у Володарськ-Волинському не залишив шансів на прийнятний результат місцевому «Авангарду» — 3:0.
Городницьке «Полісся» продовжує впевнено лідирувати, маючи вже 15 очок після 5 турів. Підтягнувся до групи лідерів і новоградський «Авангард». Три домашні очки плюс три виїзні (цієї середи «Авангард» переміг ще й «Шкіряник» — 2:1) дозволили піднятися на 4 місце.
Олег БРЮХАНОВ