«Сніжинка», «Апетит» і «Лускунчик» — за рецептурою Валентини Корнійчук, віднині — «Почесного пекаря України»

«Сніжинка», «Апетит» і «Лускунчик» — за рецептурою Валентини Корнійчук, віднині — «Почесного пекаря України»

Саме таку відзнаку від об’єднання «Укр­хлібпром» у переддень про­фесійного свята — Дня працівників хар­чової промисловості, яке цьогоріч припадає на 20 жовтня, отримала начальник лабораторії ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» Валентина КОРНІЙЧУК. На підприємстві пишаються високим загальнодержавним визнанням свого співробітника, відзначають значні трудові досягнення Валентини Арсенівни у хлібопекарському виробництві, особистий вне­сок у його розвиток.
«Майже 35 років Валентина Арсенівна сумлінно працює на хлібозаводі, під її керівництвом приділяється велика увага якісним та смаковим показникам про­дукції на всіх стадіях — від вхідного контролю сировини до випуску готових виробів. За її участю розроблено понад 50 рецептур хлібобулочних, здобно-булочних виробів та 48 рецептур кондитерських виробів, серед яких — хліб «Звягельський» особливий, хліб «Апетит», хліб «Лускунчик», булочка «Сніжинка», завиванці «Звягельські» з маковою начинкою, булочка «Ласуня», короваї весільні, пиріг «Зустріч». Високу якість і відмінний смак продукції підприємства неодноразово відзначали на різних конкурсах якості. В активі трудового колективу — 5 золотих медалей, 11 срібних, 6 бронзових, 3 відзнаки «Золота зірка якості», 2 дипломи «Гран-прі», дипломи «Барвиста Україна», «Виробник найякіснішої продукції» тощо. За роки самовідданої праці Валентина Арсенівна здобула беззаперечний авторитет і повагу як відповідальний керівник, фахівець своєї справи», — зазначив генеральний директор ПАТ «Новоград-Волинський хлібо­завод» Сергій ПОРТЯНКО.
Олег БРЮХАНОВ