У швейної фабрики «Леся» тепер є власний «Лесин сад»!

У швейної фабрики «Леся» тепер є власний «Лесин сад»!

ЯБЛУНЕВИЙ САД КОЛЕКТИВ САДЖАВ РАЗОМ ІЗ ДІТЬМИ, КОТРІ МРІЮТЬ ПРАЦЮВАТИ НА ФАБРИЦІ, ЯК ЇХ МАМИ Й ТАТА
Міцний корпоративний дух — запорука стабільності і процвітання будь-якого трудового колективу. На швейній фабриці «Леся» це чудово розуміють, тому керівництво постійно дбає не лише про створення кращих умов для роботи на підприємстві. Не меншу увагу тут приділяють комфортному відпочинку працівників і роблять це, слід відзначити, завжди в оригінальний та цікавий спосіб. От і цього разу, під час суботника, колектив не лише навів лад на території. Разом посадили молодий яблуневий сад, плоди якого, щиро вірять на фабриці, радуватимуть не лише нинішнє покоління працівників, а й нащадків.
Задум простий, але ефективний — на суботник запросили керівників середньої ланки, котрі безпосередньо працюють з робітниками. Це — адмінперсонал, менеджери, майстри, технологи, контролери. Від злагодженої роботи цих людей з іншими працівниками залежить результат спільної роботи. А під час таких заходів, як суботник минулого тижня, колектив отримав радість від спілкування поза роботою і, разом із цим, спільне задоволення від корисної справи.
Про міцний корпоративний дух говорить і той факт, що працівники вийшли на суботник у вихідний, перервавши двотижневі канікули, на яких традиційно перебуває фабрика між сезонами навесні та восени.
Як розповіла директор фабрики Тетяна Кондратюк, на місці, де зараз красується яблуневий садочок, колись розвантажували вугілля. Тепер тут ошатна територія, із бесідкою та молодими деревами — працівники вже охрестили цю місцину «Лесин сад». Особливо приємно, що разом із батьками на суботник прийшли їх діти, усі разом саджали дерева і сіяли траву.
А після суботника керівництво організувало для працівників смачний обід. Тут же, у «Лесиному саду», запекли на вогні ягня, а також подбали про тих, хто постить — для них приготували пісні страви. Уся ця смакота стала сюрпризом для працівників від власника фабрики Миколи Сиченка. Саме з приходом Миколи Вікторовича якісно змінився підхід до роботи, тож «Леся» впевнено здобуває імідж сучасного і перспективного підприємства.
— Відчуття просто супер! — ділиться начальник комерційного відділу Тетяна Баль. — Колектив згуртовується у такі моменти. Моя донька взагалі у захваті. Попрацювавши сьогодні у якості садівника, вона запевнила, що як виросте, то обов’язково працюватиме на «Лесі»! Приємно буде спостерігати, як зростатимуть ці деревця, адже це ми їх посадили!
— Весна зараз, усе цвіте. Сподіваємося, що разом із цим садом і наша фабрика розквітатиме щоразу з новою силою, — висловила добрі побажання медпрацівник Галина Скапчук, котра за сумісництвом стала для колег головним консультантом із садівництва дерев.
Згодом поруч із яблунями колектив «Лесі» планує висадити ялинки. А поки що на фабриці мріють, що з яблуневого врожаю невдовзі варитимуть варення і компоти для працівників. До речі, у їдальні підприємства працює кухня з городини — у бочках засолюють огірки та квасять помідори. Ось так, крок за кроком, тут дбають про добробут своїх робітників. Щоб і на столах, і у душах було щедро і багато. Щоб ніколи не бракувало достатку, добрих вчинків, успіхів у роботі та злагоди у родинах працівників швейної фабрики «Леся».
Юлія КЛИМЧУК
Фото Іллі СІМЧУКА