Вітання 25/2014

Вітання 25/2014















































19 червня відзначила прекрасний ювілей наша найдорожча матуся, кохана дружина, турботлива бабуся — Любов Петрівна ОНІЩУК


Найдобріша, найкраща, матусю рідненька! В цей день ми вклоняємось дуже низенько. За сонце ясне, за серце прекрасне, за те, що добром зігріваєте нас. За те, що в щасливу і скрутну хвилину, ми можемо всі прихилитись до Вас. Хай Вас обминають невдачі і грози, нехай лиш від сміху з’являються сльози. Міцного здоров’я — з роси і води, бадьорість та настрій хай будуть завжди!


З величезною любов’ю та повагою до Вас коханий чоловік Микола, дочки Людмила та Неля, син Павло та улюблені онуки Денис, Дашуня та Назарчик



21 червня святкує День народження Вадим Станіславович ТАБАЛЮК


Щиро вітаємо тебе з Днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях. Хай тебе підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають друзі.


З повагою Олександр і Олена



17 червня 60-річний ювілей святкує Валентин Євгенович САФРОНОВ


Спинити час ніхто не в змозі, і знову — літо, квітне сад. На Вашім сонячнім порозі з’явилось мудрих шістдесят. Ваш ювілей — почесна дата, про це нагадувать не слід, дозвольте щиро побажати здоров’я, щастя, сотню літ!


З любов’ю дружина Катерина, син, дочка, невістка, зять, внуки Костя, Саша, Назарчик і онучка Богдана



16 червня відзначив 60-річний ювілей Володимир Станіславович ЗМІЄВСЬКИЙ


Зичимо тобі здоров’я — з дзвінкої криниці, хліба запашного — із золотої пшениці. Рум’янців — від калини, щоб був у настрої кожної днини. А ще бажаєм, щоб радість цвіла, а старість самотня тебе не знайшла. Хай Бог тобі силу дає, а сива зозуля сто літ накує.


З любов’ю дружина, діти і онуки



24 червня вітаємо дорогу Інну Миколаївну ПЕРЕБИЙНІС із Дідович


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм. Зичим в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов від дітей, а ласка — від Бога!


З повагою люблячі чоловік та діти



20 червня вітаємо з ювілеєм Оксану ЄВТУШОК


Побільше тобі сонця! Кохання! Щастя! Тепла і радості! Нехай це банально, але дуже важливо. Спасибі тобі, що ти в нас є!


З любов’ю твої мама, тато, сестра з сім’єю



Рішенням ради об’єднання «Укрхлібпром» генеральний директор ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» Сергій Федорович Портянко нагороджений відзнакою «Почесний пекар України» — за значні трудові досягнення у хлібопекарському виробництві та особистий внесок у його розвиток.


Шановний Сергію Федоровичу!

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди вашого славетного 60-річного ювілею та отриманої нагороди!

Ваша життєва дорога сповнена нелегких випробувань, проте ви завжди залишались людиною, для якої працелюбність і відповідальність були і є найціннішими людськими рисами. Вами пройдений шлях від електрослюсаря до генерального директора. Ви, інженер за фахом і хлібороб за покликанням, — взірець того, як особисті таланти, цільність характеру, цілеспрямованість, самовіддане служіння людям, ведуть через терни до зірок.

Вік людини визначається не кількістю прожитих років, а станом її душі. Ваша бурхлива енергія, завзяття і працездатність свідчать про незмінну вашу молодість.

З повним правом ви можете вважати себе щасливою людиною, адже ваше життя тісно і самовіддано пов’язане з дорогою для вас справою.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, вірності друзів та любові рідних людей, які зігріватимуть вашу душу і серце, родинного благополуччя, бадьорості й ентузіазму на багато років!


З повагою виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради та колектив ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод»



22 червня — День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні


Шановні жителі Новоград-Волинського краю! 22 червня 1941 року нацистська Німеччина напала на Радянський Союз. Цей день навіки залишиться в нашій пам’яті як трагічна сторінка в історії нашого народу. Війна забрала та скалічила життя мільйонів наших співвітчизників, відізвалася болем у кожній сім’ї.

У цей скорботний день ми згадуємо про тих, хто так і не повернувся з лінії фронту, хто ціною власного життя виконав свій обов’язок і захистив рідну землю, схиляємо голови перед мільйонами невинних жертв, перед їх неоціненним подвигом.

Шановні земляки, нехай у ваших домівках завжди панують мир і добробут! Добра і щастя всім живим, світла пам’ять полеглим!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

23 червня — День державної служби


Шановні державні службовці Новоград-Волинщини! Щиросердечно вітаємо вас з нагоди професійного свята.

Діяльність державного службовця є надзвичайно важливим чинником у розвитку не лише Новоград-Волинського краю, а й України, у досягненні добробуту життя громадян. Від сумлінного виконання вашого професійного обов’язку залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень у країні, благополуччя людей та їх ставлення до влади.

Бажаємо вам, дорогі працівники державної служби, і надалі щедро творити добро своєю повсякденною працею, мудрою порадою, безкорисливою допомогою людям!

Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний. Відмінного здоров’я вам, тепла і затишку у ваших домівках!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

25 червня — День митної служби України


Шановні працівники митної служби України! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

На вас покладена надзвичайно важлива місія — захищати інтереси нашої держави й суспільства, забезпечувати зміцнення економічних кордонів, підносити авторитет України у світі. Ваша праця має особливу цінність і значення для розвитку соціальної та економічної сфери країни.

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, життєвої енергії, натхнення, везіння та успіхів у всіх справах. Зі святом вас!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Володимира Михайловича КУЧИНА — 20.06.1927 р.н.

Бориса Антоновича ЛЯСОТУ — 20.06.1928 р.н.

Олену Михайлівну ПУГАКОВУ — 23.06.1926 р.н.

Петра Івановича РАДУЛЕВИЧА — 24.06.1930 р.н.

Ганну Якимівну ТРЕЛІНУ — 25.06.1924 р.н.

Сергія Павловича КІТЛЕЙЧУКА — 20.06.1953 р.н.

Володимира Павловича СУРКОВА — 22.06.1958 р.н.

Петра Миколайовича КОСТЮКА — 22.06.1965 р.н.

Миколу Миколайовича ДЕЙНЕКУ — 23.06.1968 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни