Вітання 23/2014

Вітання 23/2014











































5 червня відзначають свій ювілей — 55 років — моя дружина — Юзефа МЕЛЬНИЧУК з Наливної станції та швагро — Анатолій ОЛЬШЕВСЬКИЙ


Зичу Вам здоров’я — з дзвінкої криниці, хліба запашного — із золотої пшениці. Рум’янців — від калини, щоб були у настрої кожної днини. А ще бажаю, щоб радість цвіла, а старість самотня Вас не знайшла. Хай Бог Вам силу дає, а сива зозуля сто літ накує.


З повагою чоловік Валера



10 июня празднует День рождения София Павловна МИНИНА


С Днём рожденья поздравляем и всяких благ желаем. Чтобы ты никогда не болела, чтобы ты никогда не старела, чтобы вечно была молодой, мудрой, доброй и нежной такой.


Дети, внуки, правнуки



7 червня святкує 50-річний ювілей коханий чоловік — Віктор Євгенійович ГЛУХОВСЬКИЙ


Люди бажають багато, а я бажаю одне: якщо в світі є щастя, — нехай воно буде твоє.


Любляча дружина



6 червня з Днем народження вітаю Наталію ДІДОВЕЦЬ


Роки пропливають, як у річці вода. Тож вітаю тебе, доню, з твоїм 35-літтям. Щастя, радості, любові, здоров’я і нехай мрії твої збудуться. Нехай поважають діти і люди. Зозуля хай 100 років тобі накує.


Мама



5 червня святкує 60-річний ювілей любляча матуся та бабуся — Ольга Василівна ПОГОРЄЛОВА


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, — ми просимо долі добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба!


З любов’ю чоловік, діти та внуки



8 июня поздравляем любимую жену и маму — Инну Николаевну ЖОЛТИКОВУ


Для тебя — любовь и счастье, солнце, звёзды и цветы! Нет другой такой же классной, замечательной, как ты! Пусть удача помогает и повсюду ждёт успех, пусть сбываются желанья, ты на свете — лучше всех!


С любовью муж Владимир и доченька Настенька



10 червня своє 70-річчя відсвяткує Валентина Кирилівна СПІДЧУК


Лагідна, рідненька, добра і проста, наша дорогенька, наша золота. Натруджені руки, мудрії слова, Вам ніколи, мамо, спокою нема. Тож дозвольте в день такий святковий побажати здоров’я, радості в житті, щоб у щасті довго, мамо, Ви жили!


З повагою син Юрій із сім’єю



7 червня — ювілей у нашого дорогого синочка, люблячого братика, турботливого чоловіка, найкращого хрещеного та дорогоцінного зятя — Миколи Миколайовича ШКАБАРИ


Любий наш! У цей святковий день прийми від нас такі слова: хай щастя приходить і ллється рікою, хай горе обходить завжди сторогою, хай доля дарує довгі літа, а в серці завжди хай живе доброта! Твій ювілей — це мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові.


З любов’ю батьки, дружина, сестричка з хрещеницею та тесть з тещею



Кохану дружину, найкращу у світі донечку, онучку — Наталію Ростиславівну МОЦАР щиросердечно вітаємо з чарівним ювілеєм, що зустрічатиме 7 червня


Перші 10 років — собі залишило дитинство, другі 10 років — взяла юності пора, а треті 10 років сьогодні наступили, новий етап дорослого сімейного життя. Дорога наша іменинниця! Хай квітує любов на життєвому полі, хай світанки дарують наснагу щодня, хай крізь храми й тумани посміхається доля і здоров’ям, достатком буяє життя.


З любов’ю чоловік Вадим, син Русланчик, бабуся, брат з сім’єю, мама, вітчим



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Костянтина Силовича БОЙЧЕНКА — 07.06.1920 р.н.

Віктора Івановича ГОЛОВАТЮКА — 09.06.1936 р.н.

Василя Степановича ЗАХАРЧУКА — 10.06.1931 р.н.

Катерину Станіславівну ШИШАЦЬКУ — 10.06.1942 р.н.

Павла Францовича БОЧКОВСЬКОГО — 08.06.1964 р.н.

Сергія Сергійовича ШЕВЧУКА — 12.06.1965 р.н.

Валерія Михайловича ВАСИЛЕНКА — 08.06.1960 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни