Група звягельських каратистів побувала на підготовчих зборах у Болгарії

Група звягельських каратистів побувала на підготовчих зборах у Болгарії

З 1 по 11 липня десятеро каратистів новоград-волинського клубу «Січ» та їхній тренер Вадим Рибачок перебували на навчально-тренувальних зборах у містечку Солнєчний бєрєг, що у Болгарії. Поряд із ними такі ж само збори проводили команди з Києва і Чернівців. А координував роботу спортивних клубів чемпіон Європи грек Георгіус Цанос.
Як розповів «Звягелю» Вадим Рибачок, програма перебування видалася насиченою і цікавою. Крім, звісно, тренувальних занять українці побували на екскурсії в місті Несебр — одному з культових міст на болгарському Чорномор’ї, відвідали аквапарк та здійснили морську прогулянку.
Цікаво, що новоград-волинські каратисти, які неодноразово виходили переможцями на татамі у суперництві з колегами з Києва і Чернівців, взяли гору над ними і в іншому виді спорту. Цього разу — у футболі, вигравши міні-турнір за участю чотирьох команд.
Вадим Рибачок відзначив гарні умови проживання і підкреслив, що витрати на турне звягельської молоді до Болгарії взяли на себе батьки спортсменів.
Олег БРЮХАНОВ