Наркоман зізнався, що наркотики дешевше робити вдома

Оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків вилучили у раніше судимого 44-річного мешканця міста дві пляшки з готовим наркотичним засобом. Чоловік пояснив, що тепер наркотики він не купує, бо навчився виготовляти їх самостійно вдома.
Наркотичні засоби господар зберігав на кухні власної квартири. Саме там працівники міліції виявили дві полімерні пляшки ємністю 1 та 1,5 літра, які наполовину були наповнені рідиною темно-коричневого кольору з різким запахом ацетону. За словами чоловіка, вмістом пляшки є ні що інакше, як екстракт опію. Теорії виробництва навчили його товариші-співкамерники, кажуть, що так дешевше обходиться, ніж купувати на «точках». Поширювати власну «продукцію» не збирався, такі «ліки» і самому потрібні, розповідає наркоман.
За словами Олега Журавля, т.в.о. начальника Новоград-Волинської міліції, цей чолов’яга має яскраве кримінальне минуле. Був засуджений у 2011 році за низку крадіжок та за зберігання наркотиків. Нещодавно він звільнився з місць позбавлення волі. Тепер його чекає чергове позбавлення волі.
Інна ВОВЧЕНКО, старший лейтенант міліції