Вітання 47/2014

Вітання 47/2014

















































21 листопада шлемо найкращі вітання з 50-річним ювілеєм люблячому чоловіку, татусю і дідусю — Миколі Юрійовичу Лук’янчуку з с.Тернівки


Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу та море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі, хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа, Цариця Свята, дарує щасливі і довгі літа.


Дружина, син, невістка, внучка Катюшка



21 листопада — золотий ювілей у найкращої у світі дружини, матусі та бабусі — Тетяни Володимирівни КРАСНОПЬОРОВОЇ


Ми тобі бажаєм не мінятись, завжди такою залишатись. І ще, щоб довго, літ до ста, була душею молода! Ще зичим жити у любові, купатись в радості й здоров’ї, а також успіху й грошей і щоб усе було о’кей! А на закінчення бажаєм, щоб все життя здавалось раєм, і хай багато довгих літ тобі дарує щедро світ!


Чоловік, доньки, зять та онуки



19 ноября — 50 лет Олегу Владимировичу СПИРИДОНОВУ


Юбилеи входят в жизнь, сердце лаской грея. Поздравляем от души с главным юбилеем. Убегает сквозь года в прошлое дорога, и немало в ней труда и надежды много. Пусть судьба тебя ведёт к солнцу сквозь ненастья, и не раз ещё придёт на порог твой счастье…


Тёща, жена с детьми, крестник с семьёй



17 листопада вітаємо з першим Днем народження Сашульку Пташник


Народилося дівчатко, наче сонце, янголятко, хай усмішкою втішає і щасливою зростає. Подарунків їй від долі і в житті всього доволі, щоб пишались нею всі і в родині, і в сім’ї.


Твої люблячі мама, тато, сестричка Віка, бабусі Галя, Валя і дід Володя



21 листопада Михайлу Артемовичу ПРОЦЮКУ — 60!!!


Всього бажаємо, що щастям йменується, нехай радість не сходить з лиця, хай життя твоє піснею буде, у якої немає кінця.


З повагою до дідуся, тата, люблячого тестя та коханого чоловіка зяті, доньки, онуки, онучка та кохана дружина



22 ноября поздравляем с Днём рождения Елену Александровну Кузубяк


Родная, любимая, нежная! Как нелегко тебе с нами! Мы в этот день заснеженный здоровья и счастья желаем! Наше солнышко, ты свети всегда! Согревай делами, словами. Нам с тобой не страшна никакая беда. Только будь вместе с нами!


Дети и родители



22 листопада виповнюється 50 золотих літ, як на весільний рушник стали наші дорогі батьки — Ганна Петрівна та Аркадій Фадейович МАРЧУКИ з Тернівки


Ваш спільний шлях не встелено квітками, не раз доводилося тернами іти, та Ви удвох опікувались нами, за що ми вдячні будемо завжди. За добре серце і невтомні руки нехай Господь воздасть належне Вам. Хай Вашу щедрість переймають внуки, молитва ж служить оберегом нам. Тож будьте Ви здорові і щасливі! Хай спільний шлях Ваш довго ще цвіте. Ну а сьогодні ж хай лунає пісня про батьківське весілля золоте!


З повагою дочки, зяті, онуки, правнучок Станіславчик, сваха Галя


 


22 листопада святкують Золоте весілля Ганна Петрівна та Аркадій Фадейович МАРЧУКИ з Тернівки


Минуло вже піввіку з того часу, як у вашому житті цвіла весна. І скільки прожито і пережито разом, і скроні побілила сивина. А в двері стукає ласкава осінь — багата, щедра, справді золота! Як нагорода за любов і мудрість, за Ваші в парі прожиті літа. За те, що зберегли свою родину на хвилях часу, в радості й біді, за те, що долю порівну ділили і стали гідним прикладом в житті.


Кума Галя та її діти


 


Командування та особовий склад 54 окремого розвідувального батальйону висловлює Городницькому лісовому господарству та Городницькій селищній раді щиру вдячність за вагомий внесок у розбудову Збройних Сил України, підтримання стабільності та миру в регіоні, надання допомоги та підтримки 1-му особовому складу підрозділів частини, що виконують завдання за призначенням в Антитерористичній операції на Сході країни в Донецькій та Луганській областях.


 

ВІТАЄМО З НАГОРОДАМИ!


Міська рада та її виконавчий комітет щиро вітають наших земляків, аграріїв Новоград-Волинського краю, з почесними відзнаками з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Згідно з Указом Президента України Петра Порошенка від 14.11.14 р. №874/2014 «Про відзначення державними нагородами України працівників агропромислового комплексу», за значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю, орденом «За заслуги» II ступеня нагороджено Ющенка Олександра Миколайовича — генерального директора підприємства «ГАЛЕКС-АГРО».

Також, за результатами господарської діяльності підприємств агропромислового комплексу Житомирської області, колегією департаменту облдержадміністрації, за збільшення виробництва продукції харчової та переробної промисловості одним із кращих підприємств харчової промисловості області визнано ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» (генеральний директор — Портянко Сергій Федорович).

З нагоди професійного свята та отримання нагород і визнання, зичимо подальших успіхів у галузі аграрного господарства, плідних починань та здобутків. Нехай ваші труди й надалі збагачують Новоград-Волинський край та Україну.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

22 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ


Дорогі земляки! 22 листопада Україна схиляє голову перед пам’яттю людей, які стали жертвами голодомору 1932-1933 років. Це — день глибокої скорботи за мільйонами загублених життів наших співвітчизників.

Ми не маємо права забувати тієї жахливої трагедії. Наш святий обов’язок сьогодні — зберегти пам’ять про всіх невинно закатованих, про всіх, хто не дожив, пам’ять про живих і ненароджених. Схилімо голови у глибокій жалобі і запалімо свічі пам’яті за тими, хто загинув голодною смертю, став жертвою репресій тоталітарного режиму. Збережімо мир та суспільну злагоду в соборній незалежній Україні, за яку боролися наші попередники!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Легун Інну Олександрівну — 21.11.1936 р.н.

Дмуховського Василя Андрійовича — 25.11.1930 р.н.

Хонську Ганну Кирилівну — 27.11.1928 р.н.

Прокопову Лілію Андріївну — 27.11.1934 р.н.

Медведєва Владислава Григоровича — 22.11.1952 р.н.

Присяжнюка Миколу Володимировича — 23.11.1961 р.н.

Данилишина Сергія Миколайовича — 25.11.1961 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни