Вітання 44/2014























































4 ноября поздравляем с юбилеем дорогую, любимую — Галину Ульяновну НАГОРНЮК


Мамочка наша родная, любимая, бабушка славная, незаменимая. С Днём рожденья тебя поздравляем, всяческих благ в твоей жизни желаем. Чтобы ты никогда не болела, чтобы ты никогда не старела, чтобы вечно была молодой, весёлой, доброй и нежной такой! Целуем мы добрые, славные руки.


С любовью к тебе, твои дети и внуки



1 листопада святкує чудовий ювілей Неля Василівна СИЧ із села Кожушки


Щиро вітаємо тебе, наша ріднесенька, з такою важливою і гарною датою. Минають роки, а твоя душа залишається такою ж молодою, руки — невтомними і працьовитими, а серце — сповненим доброти і любові. Дякуємо тобі, наше сонечко, за твою поміч, турботу, доброту, материнську любов і ніжність! Спасибі, що ти у нас є! В цей день ми просимо Бога, щоб дарував тобі щасливі і довгі літа, щоб гарна вдача була твоєю вірною подругою, а життя дарувало побільше радісних і світлих подій. О Боже, ти живеш над нами, Тебе благаємо в цей час: пошли здоров’я нашій мамі і збережи її для нас!


З любов’ю онука Катерина, зять та дочка



2 листопада святкуватиме чудовий мудрий 60-й День народження прекрасна дружина, мама, бабуся — Олена Іванівна ПАСІЧНИК із села Дідовичі


Прийшла до Вас знаменна дата в калиновім намисті літ. Слова найкращі хочем передати, низький і щирий шлем привіт! Хай квітне доля у роках прекрасних, Господь дарує радість і здоров’я, хай кожен ранок з неба сонцем ясним Вас осяває світлом і любов’ю.


Ваша велика рідня



31 жовтня відзначає День народження Василь Олександрович ЛУКОНІН


Вітаємо Вас, бажаємо простого щастя, тихої радості земної, довгих років життя, міцного здоров’я.


Колектив міської друкарні



30 жовтня відмітила свій прекрасний ювілей донечка і сестричка — Ірина ГУЗОВАТА, а 2 листопада в двері стукає ювілей до люблячого тата і чоловіка — Валерія Анрійовича ГУЗОВАТОГО


Спасибі, що живете Ви на світі. За добре серце, за очі привітні. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, кохання, від якого квітнуть квіти, даруємо у цей святковий день. Здоров’я, злагоди, любові й миру.


З повагою дружина і син, дідусь, батько, Михнюки



1 листопада святкує День народження Віктор Михайлович ОБУХ


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу і море любові. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба. А Матінка Божа дарує щасливі і довгі літа.


Мама, дружина і діти



ПОДЯКА


Я, Янчук Михайло Михайлович, проживаю по вул.Тельмана, 24А, м.Новоград-Волинський, моя дружина — інвалід першої групи, лежача 30 років, і син — інвалід першої групи Радянської Армії з 1988 року.

Травму син отримав у армії. Де я його тільки не возив, куди не звертався...

Довелось мені звернутися з сином до нашого колишнього головного лікаря Новоград-Волинської лікарні Весельського Віктора Леонідовича, котрий працював заступником міністра охорони здоров’я України. Поїхав у Київ. Як він людяно відноситься до хворих, у нього немає ні обіду, ні кінця робочого дня. Щоб допомогти землякам, — обдзвонює лікарні Києва, аби прийняти позитивне рішення і покласти хворого у лікарню. Дякуючи йому, мого сина тоді поклали у лікарню на Богатирській, 32. Цікавився, як проходить лікування.

Нині не доб’єшся нічого без грошей, а, тим більше, щоб покласти хворого у Київ у лікарню.

Ми дуже дякуємо Віктору Леонідовичу за його доброту, людяність. Він — принциповий, справедливий, вимогливий до себе і підлеглих. Таких людей зараз дуже мало. А нашій країні такі — ой як потрібні!


З повагою і вдячністю родина Янчуків


 

ПОДЯКА


Дорогі земляки!

Щиро дякую всім, хто мав мужність проголосувати за мене. Кожен зробив свій вибір. Життя продовжується. Нехай Господь надає нашій країні у кожній родині мир, добробут, щастя, благополуччя.

До зустрічі!


З повагою помічник Президента Національної академії медичних наук України, кандидат медичних наук Весельський Віктор


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру подяку родичам, сусідам, колективу, односельчанам с.Гульськ і всім небайдужим за матеріальну допомогу на лікування Надії Миколаївни ТКАЧУК

Земний вам уклін, здоров’я і довгого віку. Хай Господь береже вас і ваші сім’ї.


З повагою чоловік та діти


 

2 листопада — День працівника соціальної сфери України


Шановні працівники соціальної сфери Новоград-Волинщини! Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом!

Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби, проявляє милосердя, створює добро не тільки за службовим обов’язком, а й за велінням совісті та покликом душі.

Нехай служіння обраній вами справі, почуття обов’язку, високий професіоналізм, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу. Сердечно бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, довголіття, достатку, витримки у життєвих випробуваннях та невичерпної життєвої енергії!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

3 листопада — День інженерних військ. День ракетних військ і артилерії


Шановні військовослужбовці, працівники, ветерани інженерних військ Новоград-Волинщини та ракетних і артилерійських підрозділів 30-ї окремої механізованої бригади! Від усього серця вітаємо вас із професійним святом!

Своїм професіоналізмом, мужністю, відданістю військовій справі та присязі ви примножуєте славетні національно-історичні традиції та успішно виконуєте завдання щодо забезпечення обороноздатності нашої держави. Ваші подвиги у грізні воєнні роки є взірцем мужності для нинішніх воїнів.

Бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди, мирного неба, успіхів на професійній ниві, щастя і благополуччя!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

4 листопада — День залізничника України


Шановні працівники залізничного транспорту Новоград-Волинського краю! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Завдячуючи вашій самовідданій праці, залізничний транспорт сьогодні успішно розвивається, сприяючи ефективному розвитку усіх галузей народного господарства. Адже залізниці є однією із головних транспортних артерій будь-якої країни. Вони пов’язують між собою населені пункти, які розділені відстанями на багато тисяч кілометрів.

Зичимо вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди у родинах та успіхів у роботі!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Анатолія Петровича ЛУЦЕНКА — 31.10.1967 р.н.

Василя Михайловича СЕВЕРИНКА — 02.11.1925 р.н.

Миколу Володимировича ПОДИМАЛКІНА — 03.11.1956 р.н.

Василя Максимовича СТУЖЕНКА — 04.11.1924 р.н.

Андрія Васильовича ГОРДІЙЧУКА — 05.11.1931 р.н.

Жанну Іларіонівну ВАСИЛЕНКО — 05.11.1933 р.н.

Тетяну Миколаївну КЛИМЧУК — 06.11.1947 р.н.

Володимира Андрійовича ПАЛАЖЧЕНКА — 31.10.1922 р.н.

Володимира Васильовича ЮРІНА — 01.11.1942 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни