Вітання 2/2015

Вітання 2/2015



































10 січня вітаємо з 18-літтям дорогу донечку та сестричку — Ірину ЦЕКОТ


Хай щастя сьогодні зорею світить, 18 — найкраща пора, для тебе — усі найчарівніші квіти, ласкаві, добрі і ніжні слова. Хай юність й краса твої процвітають, а доля — успіх безцінний несе, теплом і любов’ю завжди очі сяють, й задумане збудеться все!


З любов’ю твої мама, тато, сестричка



6 января — пять лет нашей любимой доченьке и внученьке — Настеньке БАСОК


Пять лет — красивая дата, пять лет — небольшой юбилей, пять лет — это жизни начало, беззаботный период детей. Мы хотим тебя поздравить, пожелать в этом мире добра, чтобы мечты все твои сбывались, не грустили глаза никогда. Пожелать тебе мы рады счастья, радости, друзей! 5 — уже большая дата, настоящий юбилей!


С любовью мама, бабушка и дедушка



6 січня вітаю найкращу у світі матусю — Валентину Йосипівну ЛЯПКО


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла твоя ювілейна дата. Хай щастя твою долю не минає, нехай завжди тобі Бог допомагає. Будь завжди здорова і багата, хай усмішка не сходить із лиця. Мир і злагода будуть у хаті, щастя і радості тобі без кінця.


Донька Таїса



12 января празднует юбилей Николай Анатольевич АДАМСКИЙ


Колечка! С юбилеем тебя поздравляем и всей семьёй тебе желаем: Желаем, чтоб жизнь никогда не кончалась, беда и печаль на пути не встречались. Огромного счастья, отличных друзей, здоровья желаем и радостных дней!!! Что задумано — пусть исполнится, всё хорошее — пусть запомнится, глаза пусть ваши счастьем светятся, люди добрые в жизни встретятся. Пусть здоровье будет до старости, мы желаем вам только радости.


От любящих тебя дочки, зятя, внуков Дианы и Демида, жены, тёщи



14 січня — День нарождення нашого дорогого зятя, чоловіка, тата, дідуся — Василя Івановича ЗАКРЕВСЬКОГО


Хочемо побажати нашому імениннику квітучого здоров’я, радості і удачі в кожному простому дні. А оскільки ти у нас водій, — нехай лише рівні і щасливі дорогі стеляться перед тобою і ніякі негаразди не затьмарюють твого гарного настрою.


З повагою і теплом дружина Алла, дочка Ліда, зять Андрій, внучка Емілі з Гамбурга, тесть Гриша, теща Катя Пашинські



6 січня святкувала ювілей найдорожча людина у світі — Наталія Олександрівна БОБЕР


Усміхається сонце ласкаве, буйним колосом квітне земля, у нас сьогодні свято — День народження мама стріча. У цей день, наша рідна матусю, хочем бачити радість твою, хочем душу тобі ми віддати, як віддала ти нам свою. Ти до нас уставала ночами і носила ти нас на руках, тільки ми зрозуміли з роками, чому сльози були на очах.


З любов’ю чоловік, діти,онуки, невістки



10 січня святкує ювілей найдорожча людина на світі, турботлива матуся і бабуся — Лідія Анатоліївна ЛАПШОВА


Нехай живуть під небом синьооким ще довго-довго дні твої й літа, безмежна радість чиста і висока нехай частіше до оселі завіта. Тобі бажаєм сонця у зеніті, достатку, радості і щастя — повен дім, нехай оселиться у серці тепле літо і соняхом квітує золотим. Нехай в житті і радість, і достаток тебе осипле, мов вишневий цвіт. І досвід мудрий творить з буднів свято, а доля дарує довгих-довгих літ!


З любов’ю дочка і онук



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Поліну Павлівну ГАВРИЛЮК — 11.01.1922 р.н.

Катерину Іванівну КОСЯНЧУК — 15.01.1932 р.н.

Тараса Євгеновича ШВЕЦЯ — 09.01.1962 р.н.

Валерія Леонідовича РОМАНЧУКА — 09.01.1967 р.н.

Олену Миколаївну БРОДЕЦЬКУ — 11.01.1961 р.н.

Віктора Григоровича ЛОПАТЮКА — 12.01.1964 р.н.

Володимира Євгеновича ЯСИНСЬКОГО — 15.01.1966 р.н.

Василя Євгеновича ЯСИНСЬКОГО — 15.01.1966 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни