Вітання 5/2015

Вітання 5/2015















































2 лютого святкуватиме чудовий мудрий 65-й День народження найдорожча та найкраща матуся, свекруха, бабуся — Ганна Адамівна ТРОХИМЧУК


Всі квіти рідної землі і сонця усмішку весняну до ніг складаємо тобі, наша найкраща в світі, Мамо! Пробач за клопіт, що тобі ми завдавали у дитинстві, пробач за ночі і за дні, які проводиш наодинці. Дорослі стали ми уже, хоч ти про це не хочеш й чути, адже у пам’яті живе те, що ніколи не забути. Ми залишаємось для тебе лишень малими пустунами, і щастя більшого не треба, ніж завжди бути поряд з нами. Та де б у світі ми не були, і скільки б літ нам не було, проте, ніколи не забудем ми твоє, Матінко, тепло.


З повагою та любов’ю три сини, невістки, онуки



1 лютого шлемо щирі вітання з 60-річним ювілеєм найкращому чоловіку, дбайливому татусю та люблячому дідусю — Борису Францовичу МЕРЖВИНСЬКОМУ


Юнацьких мрій прекрасний сад плоди дарує в шістдесят! За працю всю, усі знання і вміння, за серця небайдуже стукотіння — подяка щира від людей, від друзів, рідних і дітей! І хоч на скронях, тату, сивина, нехай у серці гомонить весна, в очах сміється сонце золоте, а дерево життя зростає і цвіте.


З любов’ю дружина, діти, внуки



29 січня — 5 рочків Наталочці МАРЦИНЮК


Улюблене наше сонечко, безтурботне наше диво, нехай життя твоє буде повним тепла і щасливих днів.


Тато, мама, дідусі й бабуся



2 лютого святкуватиме свій ювілей найкраща матуся, кохана дружина, любляча бабуся — Галина Анатоліївна ЛОПАТЮК


Рідненька бабусю і мамочко мила! Спасибі, що ти нас з любов’ю зростила! Хай весни до тебе летять журавлями, щоб ти не старіла, рідненька, з роками! Дозволь, наша рідна, тебе привітати, келих піднести, ніжно-ніжно обняти, сказати найкращі для тебе слова, щоб ти здоровою завжди була! Живи у здоров’ї, у щасті, у силі, літа проти тебе хай будуть безсилі. Нехай зозуля для тебе кує щоліта многая, многая, многая літа! З Днем народження!


З любов’ю та повагою чоловік, діти, онуки



3 февраля — встречает юбилей Яна Сергеевна МЕЛЬНИЧУК


Во всём всегда — везенья, в делах — большой удачи! И рядом тех, кто любит, кто очень много значит!


Любящий муж, дочка Дашенька, свекровь, свёкор, мама, папа, все родные



29 января праздновал 20-летний юбилей Александр Александрович ЛЕЩИНСКИЙ


Сегодня необычный день — настал 20-й юбилей! Пора надежд, любви и счастья! Пусть исполняются мечты — ведь этого достоин ты! Успехов, радости, везенья! Ты — самый лучший! С Днём рожденья!


С любовью мама, папа, сестра



29 січня відсвяткувала свій третій День народження наша донечка — Дар’я ПІНЧУК


Ми тебе вітаємо із великим святом і тобі бажаємо радості багато. Виростай розумна, добра і красива, будь в житті, Дашуню, ти завжди щаслива. Виростай на радість і батькам, і рідним, а для своїх друзів — завжди щира й вірна.


З любов’ю мама Наталія і тато Олександр



31 січня святкує чудовий ювілей Василь Олександрович СВИДИНЮК


Тобі сьогодні, рідний, п’ятдесят. Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати, за приклад чоловіка й сім’янина і за могутні руки золоті. Нехай Господь пошле тобі благословення, нехай здоров’я й сил дарують всі святі.


Найрідніші і люблячі тебе люди



31 січня зустрічає золотий ювілей наша племінниця — Лариса Іванівна КУТЕПОВА-РУДЕНКО


З цієї нагоди вітаємо і щиро бажаємо: голубко моя сизокрила, хай дасть тобі Бог у праці крила, щоб доля до тебе прихильна була, щоб врода, як квітка чудова, цвіла. Здоров’я — то скарб, хай Господь посилає, а серце ні смутку, ні втоми ніколи не знає. Щоб мати Божа шлях життєвий крилами устеляла, а зозуля у гаю сто літ щасливих накувала!


Тітки Зіна, Клава, дядьки Діма, Коля


 

29 СІЧНЯ — ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ


Дорогі земляки!

29 січня 1918 року подвиг студентів, які полягли у бою на Чернігівщині, поблизу залізничної станції Крути, за незалежну і сильну Українську державу, став символом героїзму української молоді. Вони ціною власного життя призупинили наступ більшовицьких військ під проводом Муравйова на столицю України.

Тож схилимо голови у скорботі, віддамо данину шани світлій пам’яті патріотів України, полеглим героям бою під Крутами, які поклали свої життя за майбутнє нашої держави.

Слава Україні! Героям Слава!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Тетяну Миколаївну САВИЧ — 30.01.1941 р.н.

Марію Андріївну КОСТЕНКО — 04.02.1922 р.н.

Леоніда Павловича ВЛАСЮКА — 04.02.1930 р.н.

Надію Дмитрівну ПАЛІЙ — 04.02.1952 р.н.

Федора Івановича КОЗИРА — 05.02.1927 р.н.

Євгена Митрофановича ВАСИЛЬКОВА — 05.02.1929 р.н.

Тетяну Василівну БОРИСОВУ — 01.02.1958 р.н.

Василя Анатолійовича МАРТИНОВА — 01.02.1960 р.н.

Анатолія Володимировича КУРОЧКІНА — 01.02.1968 р.н.

Валерія Станіславовича МЛИНАРСЬКОГО — 05.02.1962 р.н.

Анатолія Йосиповича ЗАБРОДСЬКОГО — 05.02.1960 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни