Десятеро — у призерах!

Десятеро — у призерах!

\"ДесятероТакий результат — в активі у вихованців Новоград-Волинської школи греко-римської боротьби, здобутий на обласних змаганнях, що пройшли цими днями у Житомирі. У суперництві з командою з обласного центру, а також із містечок Чуднова й Андрушівки та спортсменами з Новоград-Волинського району, звягельчани вибороли три перших, п’ять других і два третіх місця.
Переможцями стали Микита Данюк (вагова категорія 29 кг), Максим Назарчук (32 кг) і Сергій Власюк (47 кг).
Другі місця посіли Ілля Нагай (26 кг), Юрій Чайкін (29 кг), Андрій Скорик (42 кг), Ілля Процюк (47 кг) і Андрій Гузик (53 кг).
Треті місця — у Дмитра Янковського (35 кг) і Максима Люшненка (53 кг).
Цікаво, що дев’ятеро з десяти звягельських призерів — учні міської шостої школи. Лише Юрій Чайкін у цій компанії представляв ЗОШ №7.
Усі, хто посів призові місця, отримали пам’ятні грамоти і медалі, а переможці у кожній ваговій категорії, до того ж, були удостоєні грошової винагороди.
Тренерський штаб новоград-волинської команди у складі А.В.Назарчука, А.Г.Пукаса, Р.М.Савчука та І.Б.Савіна разом із вихованцями висловлюють вдячність президенту Житомирської обласної федерації греко-римської боротьби Б.Л.Галагаєву за організацію та проведення турніру на високому рівні.
Олег БРЮХАНОВ
Фото О.НАГОРНЮКА