Вітання 15/2015

Вітання 15/2015















































14 квітня вітаємо з 55-річчям нашого директора — Віктора Івановича ОВДІЮКА


Бажаємо міцного здоров’я, якого ні за які гроші не купить, родинного тепла, яке нічим не замінить, шани людської, яку не кожен може заслужить, затишку в школі, який щодня нас до себе манить. Живіть щасливі і бадьорі, не знайте горя, сліз і бід. Хай Ваша теплота, любов і ласка нам допомагають у дружбі жить.


Ваш колектив ЗОШ №7



9 квітня святкує ювілей тато, дідусь — Михайло Володимирович ГАРБАРЧУК


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить із лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам без кінця. Ми Вам посилаємо вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


З любов’ю та повагою син, дочки, онуки, невістка, зяті



9 квітня виповнилося 6 років нашому дорогому Руслану Руслановичу ШЕВЧУКУ


Щиро вітаємо! Хай веде тебе вдала дорога у щасливі життєві краї, хай збуваються з ласки Бога заповітні мрії твої. Удачі у всьому, добра і тепла, хай будуть в навчанні відмінні діла, хай сонце на небі сяє щодня, а щастя й здоров’я тебе не мина.


Люблячі тато, мама, братик Дениско, бабуся Люда, дідусь Анатолій, прабабуся, прадідусь, хрещена Ірина, дядя Сергій і братик Орест



11 квітня святкує 8 років Владик Климчук


Ти — наш сонячний промінчик, який щодня зігріває своєю усмішкою і веселою вдачею. У цей квітневий день народження бажаємо тобі здоров’я, наполегливості у навчанні і гарних оцінок, цікавих друзів, слухняності, здійснення мрій та спортивних перемог! Любимо, віримо у тебе і мріємо про твої успіхи!


Мама, тато, уся родина



11 апреля празднует свой юбилей крёстная — Наталия Петровна ОЛЕКСЮК


Крёстная мама! Хочу пожелать в день этот праздничный не унывать! С брильянтами чтобы друзьями вы стали, а на работе чтоб не доставали. Пусть в твоём доме поселится детский смех, будь самой доброй и милой для всех! Всё, что хотелось, — всегда бы моглось, страшной беды никогда б не стряслось!


С любовью и уважением крестница Елена с семьёй



14 квітня святкує свій ювілей кохана жінка, любляча мама, турботлива бабуся — Марія Василівна ПОЛІЩУК


Матусе наша, голубко весела, єдина, найкраща на світі, кохана — людина! Ми любимо Вас дуже і щиро вітаємо, найкращі бажання в цей день посилаємо. Низько вклоняємося, просимо долі, щоб щастя послала й здоров’я доволі! Хай Бог береже Вас ще років багато! Хай повниться радістю мамина хата!


З любов’ю твої рідні



Щиро та сердечно вітаємо з 65-річчям люблячого, доброго чоловіка, батька, дідуся — Василя Дмитровича МЕДИНУ з села Пилиповичі


Бажаємо Вам миру і світлої долі, запалу, енергії, сили доволі, творчого вогнику, віри й наснаги, щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Вашої ниви будьте завжди здорові й щасливі. Нехай для Вас не згасає сонце, нехай не віють в душу холоди, хай жито на столі і Бог на небі завжди рятують від біди.


З повагою і вдячністю дружина, дочка, зять, сини, невістки і десять внуків


 

Христос Воскрес!


З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо жителів сіл Красилівка, Красилівське, Морозівка, Дібрівське, Таращанка з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій. Нехай до вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх вам земних благ!


Депутат районної ради С.М.Табалюк, сільський голова В.А.Захарчук


 

12 КВIТНЯ — СВIТЛЕ ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСIННЯ, ВЕЛИКДЕНЬ!


Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Світлого Христового Воскресіння.

Із настанням Великодніх днів пробуджується не лише земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Святий Великдень дарує впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, прагнення духовного очищення і поваги до ближнього, укріпляє віру та живить душу. Чудо Христового Воскресіння нагадує нам про духовне відродження, яке сьогодні потрібне українській нації.

Щиро бажаємо всім щастя і доброго здоров’я, пасхальної радості та благополуччя, миру, злагоди та душевної рівноваги. Божої благодаті вам та вашим рідним!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

14 КВІТНЯ — ДЕНЬ ДАІ МВС УКРАЇНИ


Шановні працівники Державної автомобільної інспекції Новоград-Волинщини! Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом.

На вас покладена місія безпеки руху на дорогах. Це — й керування рухом, і контроль за технічним станом автотранспорту, і чергування на автомобільних шляхах Новоград-Волинського краю. Ви з честю виконуєте поставлені перед вами завдання, демонструючи при цьому мужність, відданість справі та своєму службовому обов’язку.

Зичимо вам міцного здоров’я, родинного тепла та успіхів у службі. Нехай ваше життя буде щасливим і радісним, робота — безпечною і спокійною, а в сім’ях панує тепло і затишок.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Степана Ілліча ЛІБЕГУ — 10.04.1925 р.н.

Юзефу Іванівну КОПЧУК — 10.04.1929 р.н.

Івана Степановича ЛЕВКОВСЬКОГО — 15.04.1926 р.н.

Миколу Григоровича ШЕВЧИКА — 10.04.1940 р.н.

Юрія Аркадійовича СКИБУ — 15.04.1966 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни