Юні важкоатлети Звягельщини — найсильніші в області

Юні важкоатлети Звягельщини — найсильніші в області

Це вони вкотре довели 4-5 квітня, коли Новоград-Волинський приймав змагання у рамках відкритого чемпіонату Житомирської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 15 років.
Для участі у турнірі, місцем проведення якого стало приміщення Молодіжного центру, прибули 10 команд.
Змагання урочисто відкрив начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради В.М.Гамма. З вітальними словами виступили заступник міського голови С.Ю.Колотов, директор ДЮСШ В.П.Єрмаков, президент федерації важкої атлетики області В.В.Постіженко та депутат міської ради О.М.Дідовець.
У підсумку перше командне місце здобула команда м.Новоград-Волинський, друге — важкоатлети з Ємільчиного, третє — спортсмени Баранівського району. Чемпіони і призери були нагороджені медалями і грамотами.
Серед спортсменів міста Новограда-Волинського та Новоград-Волинського району високий рівень показали Олександр Ковальчук, Денис Юрін, Олег Ніколаєнко, Олександр Плохотюк, Максим Боярський, Лада Швець, Анастасія Бабич, Анастасія Гарлика (всі — м.Новоград-Волинський, тренер В.В.Постіженко), Ганна Романчук, Марина Дацько, Дмитро Брайон (Новоград-Волинський район, тренер В.Ф.Рудницький).
Це ті важкоатлети, які вже зараз демонструють результати, що дозволяють достойно представляти Житомирщину на всеукраїнських змаганнях.
В.ПОСТІЖЕНКО, президент федерації важкої атлетики
Фото О.НАГОРНЮКА