Золота молодь звягельщини-2015

Золота молодь звягельщини-2015

ЗНАЙОМТЕСЯ: МЕДАЛІСТИ МІСТА І РАЙОНУ
Пролунав останній дзвоник, за ним — випускний бал, і перед кожним із учорашніх школярів відкриються двері дорослого життя. Яким воно буде, — значною мірою залежить від них самих. Адже шкільні роки, коли вони перебували під постійною опікою батьків та вчителів, залишаються у минулому. Водночас кожен із випускників покидає школу не з порожніми руками, а маючи багаж знань і вмінь, які, маємо надію, не раз допоможуть молоді у виборі правильних життєвих рішень.
Звісно, що не завжди оцінки в атестаті відіграють визначальну роль у подальшому житті людини. Втім школярі, котрі щороку демонстрували найвищий рівень знань із кожного предмету, без сумніву, заслуговують на особливу повагу. Тож газета «Звягель», спільно з інформаційно-методичним центром управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради та відділом освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації, представляє нашу традиційну рубрику. Щасливі володарі золотих та срібних медалей діляться спогадами про шкільні роки та планами на майбутнє.







































































































































































АНТИПЧУК ЮРІЙ, НВК, золота медаль


У стінах рідної школи ми були і менделєєвими, і піфагорами, і рафаелями. Перший успіх і перша невдача — все це творило із нас Людину. Схиляюся перед вашою мудрістю, дорогі вчителі. Обіцяю докласти всіх зусиль, щоб знайти себе, своє місце в житті, щоб ваші старання не пройшли марно.


КОВАЛЬЧУК ЮЛІЯ, НВК, золота медаль


Я щаслива, що навчалася саме в гімназії, яка дала мені багато знань, досвіду і потенціалу. Гімназія допомогла відкрити в мені здібності до гуманітарних наук. Бажаю школі процвітання, залишатися такою рідною, а вчителям — здоров’я, терпіння, натхнення, хороших, здібних учнів. Нашим наступникам бажаю, щоб шкільні роки приносили лише радість!


ВОЛКОВА ВІКТОРІЯ, НВК, золота медаль


Дуже швидко кожен із нас вибере свою власну доріжку в майбутнє, але я ніколи не забуду свою рідну гімназію. Мені пощастило, що на моєму життєвому шляху зустрілися найталановитіші вчителі, які є майстрами своєї справи. Завдяки цим знанням, які я отримала у школі, в майбутньому я зможу здобути вищу освіту та стати гідною Людиною своєї країни.


БЛИНДЮК АНАСТАСІЯ, НВК, срібна медаль


Невдовзі розпочнеться наше доросле самостійне життя. Моя гімназія навчила мене, що тільки наполеглива праця і трохи удачі допоможуть мені досягти будь-якої мети. Неважливо, ким ми всі станемо, важливо те, щоб ми змогли впевнено йти до своєї мети та робили б світ кращим своїми добрими вчинками.


ОПАНАСЮК АННА, НВК, срібна медаль


Рідна гімназія навчила мене життя на принципах Справедливості, Добра, Миру, Краси, Гармонії і Творіння. Неважливо, яка це буде професія, для мене головне — отримувати задоволення від життя і від того, чим я займатимуся. Всім випускникам бажаю вступити до омріяного ВНЗ і знайти себе у житті.


ЛІТВІНОВ ВІТАЛІЙ, НВК, срібна медаль


ТУЦЬКА СВІТЛАНА, ЗОШ №2, золота медаль


Успіх — результат наполегливої праці. Запорукою успіху є підтримка і допомога тих, хто завжди поруч. Саме тому вдячна моїм батькам, учителям та однокласникам. Батькам — за те, що привели мене у другу школу, яка, я впевнена, є найкращою у місті. Учителям і однокласникам, які за роки навчання стали рідними людьми, — за розуміння і підтримку.


МАЛИНОВСЬКА ТЕТЯНА, ЗОШ №2, золота медаль


Кожен із дитинства має свою мрію. Ще коли я була маленькою, мама вчила мене вірити в це. Я переконалася — мрії здійснюються.Вдячна своїм батькам та вчителям за те, що виховали в мені цілеспрямованість, доброту та любов у серці, навчили бути старанною, йти до кінця у досягненні своїх цілей, планів і задумів.


ГУДЗЬ ДАРИНА, ЗОШ №2, золота медаль


Мрію стати перекладачем. А закінчення школи з вагомими результатами наближає мене до здійснення мрії. Вдячна батькам і вчителям, які завжди знаходилися поряд. Ровесникам і собі хочу побажати наполегливо і впевнено долати життєві шляхи, бо тільки відважні й сміливі досягають вершин у житті.


ОЛІЙНИК МАКСИМ, ЗОШ №2, срібна медаль


Шкільні роки промайнули дуже швидко. Це були кращі роки сонячного дитинства. Завдяки старанням вчителів і батьків, я став відповідальною, чесною, цілеспрямованою людиною. Я довічно вдячний їм за це і бажаю міцного здоров’я, щастя та успіхів у здійсненні мрій і бажань.


ПОЛЯКОВА ОЛЕНА, ЗОШ №2, срібна медаль


Не віриться, що так швидко промайнуло одинадцять років. Школа та вчителі дали мені неоціненний скарб — знання, за що я їм дуже вдячна. У майбутньому й надалі хочу всебічно розвиватися, приносити користь своїй країні. Бажаю успіхів усім випускникам 2015 року!


ШАРАН ДАР’Я, ЗОШ №3, золота медаль


Хочу щиро подякувати вчителям та друзям за всі яскраві моменти мого шкільного життя. Низький уклін, батьки, за підтримку та віру в мене. Моя мрія — займатися улюбленою справою, яка принесе користь суспільству та країні. Випускникам бажаю успіху.


ДУБРОВА МАРГАРИТА, ЗОШ №3, золота медаль


Дякую тобі, школо, за щасливі роки веселого та безтурботного дитинства. Я завжди пам’ятатиму наших чудових вчителів, які допомогли мені розкрити свій учнівський потенціал.Головна мета для мене — присвятити своє життя людям і завжди залишатися гордістю для тих, хто у тяжкі хвилини підтримував мене, — моїх батьків та близьких. А майбутнім випускникам я щиро бажаю успіху та здійснення усіх мрій!


ФРАНЧУК МАРИНА, СШ №4, золота медаль


Ось і закінчилася найпрекрасніша пора — дитинство. Мрію навчатися в одному з вищих навчальних закладів нашої країни. Вчителі дали безцінні знання та мудрість. Бажаю всім випускникам втілити свої мрії у життя, а всім нам дожити до тих днів, коли наша країна буде однією з найкращих.


ЧЕРНЯХОВИЧ ЮЛІЯ, СШ №4, золота медаль


У майбутньому я хочу бути корисною для своєї країни, тому мрію стати лікарем. Я дуже вдячна своїй рідній четвертій школі за виховання та навчання. Окрім знань, школа мені дала путівку у життя, вона виховала у мені всі ті якості, які так необхідні у сучасному житті.


ІВАНЧУК ВАЛЕРІЯ, СШ №4, срібна медаль


Я хочу подякувати кожному вчителю СШ №4 за його працю та терпіння. Спасибі вам за те, що завжди підтримували та допомагали мені. Своє життя я хочу пов’язати з вивченням іноземних мов. Я вважаю, що школа дала мені дуже гарне підгрунтя для успішного старту.


МАРЧЕВСЬКА ОЛЬГА, ЗОШ №6, срібна медаль


Перший дзвоник, «Буквар», перша вчителька… Школа — це частина мене, і я дякую своїм вчителям за здобутий досвід та глибокі знання. Я вдячна своїм мамі і тату, які завжди підтримували мене. Бажаю всім випускникам вірити в себе та в свої сили.


ДАНИЛЬЧУК ОЛЬГА, ЗОШ №7, золота медаль


Ось і підійшло до фінішної прямої наше дитинство. Сумно прощатися із вчителями, які постійно підтримували мене та давали мудрі поради. Найближчим часом планую вступити до омріяного ВНЗ, а взагалі — подорожувати по всьому світу та отримати море позитивних емоцій від спілкування з людьми. Дуже дякую своїм рідним, які всі ці роки вірили у мене. Бажаю всім бачити лише прекрасне у кожному дні, не засмучуватись через дрібниці. Адже життя — прекрасне!


РЕДЬКА ІРИНА, ЗОШ №7, золота медаль


У майбутньому планую вступити до вітчизняного ВНЗ. Дуже хочу, щоб моя професія приносила користь людям. Багатьох успіхів я досягла завдяки рідній сьомій школі. Вона навчила мене ніколи не здаватись, якщо щось раптом не виходить, то, попри все, йти до поставленої мети. Хочеться побажати майбутнім випускникам: мрійте та робіть усе, щоб ваша мрія здійснилась, долаючи життєві труднощі.


БУЧИНСЬКА ДАРІЯ, ЗОШ №7, золота медаль


Школа дала мені найкращих друзів, багато знань та навичок. У майбутньому маю наміри вступити до ВНЗ та здобути гарну освіту. Цінуйте школу! Шкільні роки — одні з найкращих років життя.


ФРАНЧУК ВОЛОДИМИР, ЗОШ №7, золота медаль


Мої плани на найближче майбутнє — вдало здати ЗНО та вступити до вищого навчального закладу, а надалі — бути корисним людям. Завдячую школі за грунтовні знання, за небайдужих та добрих учителів. Нехай здійсняться ваші мрії!


МОЖИНА ЮЛІЯ, ЗОШ №9, золота медаль


Я щиро вдячна школі, вчителям і батькам за отримані знання. Мрію опанувати технічну спеціальність, адже за технологіями — економічне процвітання країни. Хочу побажати кожному випускнику вступу до омріяного навчального закладу.


КУЗЬМЕНКО ОЛЕКСАНДР, колегіум, золота медаль


Як призер міських олімпіад, переможець обласного фіналу МАН, активний учасник спортивного життя школи, я мрію стати програмістом. Майбутнім випускникам бажаю вступити до тих ВНЗів, про які вони мріють. І ніколи не забувати рідну школу!


ПИЛЬКЕВИЧ АНТОН, колегіум, золота медаль


Дякую вчителям та друзям за одинадцять незабутніх років, проведених разом. Також хочу подякувати своїм батькам за їх щиру підтримку та розуміння. В майбутньому я планую принести користь для своєї держави і свого народу. Бажаю кожному мирного неба над головою!


АРТЮХОВ РОМАН, колегіум, золота медаль


Колегіум був першим серйозним випробуванням у моєму житті. Дякую вчителям за терпіння та професіоналізм, батькам — за любов і підтримку. Мрію стати хорошою людиною, бути корисним своїм рідним, друзям та Батьківщині. Бажаю всім миру та успіхів.


ЧЕЛЯДІНА АНАСТАСІЯ, колегіум, золота медаль


У моїх планах на майбутнє — здобути омріяну професію, реалізувати себе. А своїм колегам-випускникам хочу побажати: ніколи не здаватись, наполегливо йти до своєї мети, цінувати кожну хвилину свого життя та вміти залишатися Людиною.


ТЮФАНОВА ГАЛИНА, колегіум, золота медаль


Шкільні роки остаточно сформували в мені бажання стати в майбутньому висококваліфікованим спеціалістом, адже люди своєї справи завжди цінуються в суспільстві. Випускникам хочу побажати цілеспрямованості й здатності залишатись Людьми у будь-якій ситуації.


МЕЛЬНИК АНАСТАСІЯ, Броницькогутянська ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


Шкільні роки — це найкраща пора, адже там залишились незабутні миті мого життя. Протягом 11 років поруч зі мною були чудові люди — вчителі, які вклали в мене все найкраще і відпускають у доросле життя з неоціненним багажем знань, друзі, а також мама. З раннього дитинства моя мрія — стати лікарем-ветеринаром.


ЗАХАРЧУК ІРИНА, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


На даний час маю чітку мету — здобути хорошу освіту, яка стане шляхом до успішної та приємної для мене роботи. Потрібно наполегливо йти до своєї мети, робити нові відкриття та вдосконалюватись із кожним днем. Тому хочу побажати всім випускникам впевненості у своїх силах та мирного неба над головою.


СТРЕЛЬЧУК ОЛЕКСАНДРА, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


Ось і прийшов той час, коли я маю зробити крок у доросле, самостійне життя. До сьогодні мене надихали на навчання і вчинки мої рідні, близькі та друзі. Я відчувала, як кожен учитель з любов’ю передає мені свої знання та досвід. Обіцяю, що намагатимуся бути прикладом та взірцем іншим дітям. Я йду в доросле життя, щоб боротися за правду, за людяність.


ПАВЛЮК ЮЛІЯ, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


Минуло 11 років шкільного життя. Школа дала мені те, що супроводжуватиме мене впродовж усього життя. Моє серце завжди палатиме пошаною до вчителів та всього того, чому вони мене навчили. Також я вдячна своїм батькам, які віддали свою любов мені і завжди підтримували. У майбутньому я б хотіла приносити користь Україні та її народу!


НЕХАЙ ОЛЕНА, Колодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Мрію стати успішним і потрібним суспільству фахівцем, реалізувати свої прагнення, опанувати професію лікаря. Дякую рідній школі за щасливе дитинство, радість спілкування і пізнання, доброзичливість друзів та вчителів. Щиро вдячна за отримані знання, які дають можливість впевнено дивитись у майбутнє.


СТЕПАНЮК ТАЇСА, Киківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


Вельмишановні вчителі! Ви відкриваєте неповторний світ своїм вихованцям, вміло ведете їх по стежках любові і доброти, запалюючи в їх трепетних серцях вогник допитливості, віри у справедливість, віри в себе! Особливо хочеться вам подякувати за індивідуальний підхід до кожної дитини, компетентність, відповідальність і доброзичливість. Ми цінуємо все, що ви робите, і дякуємо за творче ставлення до роботи, ентузіазм, відкритість.


КОПОТУН АНАСТАСІЯ, Несолонська ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


Настав час важливого кроку в житті, коли ми обираємо своє майбутнє. Про рідну школу залишилися яскраві спогади: гарно проведений час із друзями, різні змагання, подорожі. Вчителі дали мені цінний багаж знань, який допоможе мені реалізувати себе в майбутньому у сфері фінансів. Переконана, що наше майбутнє залежить тільки від нас. Тому всім бажаю удачі і мирного неба.


ФІЛОНЕНКО ДАРІЯ, Пилиповицька ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Мій світ — це батьки, друзі, вчителі, рідна школа. Їм усім я безмежно вдячна за бурхливий океан захоплюючого шкільного життя та тиху затишну гавань рідної домівки. Мрію про те, що стабілізується ситуація в країні, і кожен зможе займатися своєю справою. Головне для мене — займатися улюбленою справою й робити її якнайкраще, стати професіоналом, приносячи користь рідній Україні.


КОСЯНЧУК ЄВГЕНІЯ, Пилиповицька ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


Я дуже вдячна нашим мудрим вчителям, які з першого класу навчали нас. Саме завдяки їм та моїм батькам, я виросла такою ученицею.

Я й надалі намагатимуся прославляти нашу рідну школу, наше село Пилиповичі та район. Бажаю успіхів та мирного неба своїм однокласникам та шановним учителям!


ВЕНГЛОВСЬКА ЮЛІЯ, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Хочеться висловити подяку батькам, вчителям та друзям, які готували мене до першого кроку в доросле життя. Мрія — вона така неосяжна… Іноді здається, що вона нездійсненна. В моєму житті є мета, до якої я прагну дотягнутись — це навчання в КПІ та робота у сфері менеджменту та маркетингу. Я віддам всі свої сили для її досягнення.


МЕЛЬНИК АННА, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Безмежно вдячна батькам за підтримку і турботу, вчителям — за глибокі знання і життєву мудрість. Швидко пролетіли шкільні роки… Попереду — нелегкий шлях, але я пройду його і зроблю все можливе для того, щоб бути гордістю для батьків та своєї країни!

   
 
— золота медаль
 
— срібна медаль