Вітання 24/2015

Вітання 24/2015







































14 июня празднует 50-летний юбилей Владимир Людвигович ГОРБОВСКИЙ


Хотим поздравить с юбилеем и счастья в жизни пожелать. На жизнь не стоит обижаться, не стоит в жизни унывать. Пусть будет всё: гроза, метели, пусть будет радость и покой, а если будет очень трудно, то знай, что мы всегда с тобой.


Коллективы автопарка ПП Седлецкий В.А., ПП Горбовский В.Л.



14 червня вітаємо з ювілеєм Володимира Людвиговича ГОРБОВСЬКОГО


Спасибі Вам, тату, спасибі, дідусю, за Ваше тепло, за безмежне добро, за руки робочі, за батьківську мудрість, за те, що навчили, за хліб на столі, спасибі Вам, тату, уклін до землі! Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм щиро, щоб радісним і довгим був Ваш вік, з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


Син Анатолій, невістка Оксана, внучок Владиславчик



14 червня вітаємо з ювілеєм Володимира Людвиговича ГОРБОВСЬКОГО


Сьогодні — ювілейна стоптана стежина, та спокою нема для Ваших ніг, бо пройдено життя лише частину — попереду багато ще доріг! Бажаємо Вам століття ще прожити! Здоров’я доброго на всю ту сотню літ! І внуків всіх ще одружити й благословити правнуків у світ.


З повагою свати Володимир Петрович, Любов Іванівна



16 червня святкує чудовий 80-річний ювілей добрий чоловік, батько, дідусь і прадідусь — Микола Трохимович ДМИТЕРЧУК


Щастя і здоров’я, радості багато в цей святковий час вам хочем побажати! Щоб жили у мирі, у добрі й достатку, серце щире мали й мудрості печатку, ще довго не старіли душею й мандрували з яскравою зорею. З ювілеєм!


Дружина, донька, онуки з сім’ями, правнучка



12 червня святкує своє 18-річчя наша люба донечка, дорога внучка, сестричка — Марина НЮКАЛО


Як хочеться подарувати тобі долю і прихилить до тебе білий світ, щоб в щасті ти жила без болю багато довгих і яскравих літ. Благополуччя тобі зичимо й удачі, здорова будь й красива, мов весна, і щоб в любові не пізнать нестачі, бо Богом раз дарується вона.


Мама, тато, бабуся, дідусь, сестра і брат з сім’ями



У ДРУГУ НЕДІЛЮ ЧЕРВНЯ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


З нагоди професійного свята щиро вітаємо дружній колектив ПрАТ ВКФ «Леся» та усіх тих, хто працював, працює і віддає всю свою енергію, сили, знання та вміння заради однієї спільної справи — щоб наша легка промисловість жила і розвивалася — із нашим професійним святом.

Щиро бажаємо успіхів та примноження здобутків у роботі, міцного здоров’я, добробуту, щастя і благополуччя в кожній родині, щедрих професійних та життєвих успіхів, нехай кожен день буде осяяним високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання, мирного неба і впевненості у завтрашньому дні.


З повагою адміністрація ПрАТ ВКФ «Леся»


 

14 ЧЕРВНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОНОРА


Дорогі земляки! Щомиті в усьому світі у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові за життєвими показаннями. Тож, щорічно, 14 червня, на знак подяки тим людям, які добровільно дарують кров, щоб зберегти життя, весь світ відзначає Всесвітній день донора крові — свято небайдужих і милосердних людей з відкритою душею і добрим серцем.

У цей день вітаємо всіх діючих, почесних та заслужених донорів Новоград-Волинщини та висловлюємо щирі слова подяки за вашу свідому громадську позицію, за те, що ви даруєте людям надію на порятунок. Адже життя людини — найвище благо на землі, а порятунок його — найвища честь для тих, хто долучається до цього. Міцного здоров’я вам, щедрої долі, невичерпної життєвої енергії, добробуту та достатку!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

14 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


Шановні працівники підприємств легкої промисловості Новоград-Волинського краю! Від усього серця вітаємо вас із нагоди професійного свята!

Завдяки вашій професійній майстерності, сумлінній праці та наполегливості урізноманітнюється споживчий ринок, забезпечується зростання обсягів виробництва, підвищується якість і розширюється асортимент продукції, що може задовольнити вимогливі смаки громадян різного віку. Щира подяка вам за вагомий внесок у зміцнення економічного потенціалу Новоград-Волинщини та підвищення його авторитету на ринку українських товарів.

У цей день бажаємо всім вам нових трудових здобутків, високих виробничих показників та процвітання! Міцного здоров’я, всіляких життєвих гараздів, миру та злагоди вашим родинам!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Костянтина Силовича БОЙЧЕНКА — 07.06.1920 р.н.

Валерія Михайловича ВАСИЛЕНКА — 08.06.1960 р.н.

Павла Францевича БОЧКОВСЬКОГО — 08.06.1964 р.н.

Віктора Івановича ГОЛОВАТЮКА — 09.06.1936 р.н.

Катерину Станіславівну ШИШАЦЬКУ — 10.06.1942 р.н.

Сергія Сергійовича ШЕВЧУКА — 12.06.1965 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни