Два різні «Авангарди»…

Якщо у кубку Житомирської області з футболу пам’яті героїв Небесної Сотні новоградський «Авангард» доволі переконливо вийшов у фінал, то в чемпіонаті справи команди йдуть кепсько — три поразки у трьох стартових турах.
Це пояснюється різними складами, якими «Авангард» виступає в цих турнірах. Підсилений кубковий склад без проблем розгромив андрушівську «Фортуну» у домашньому матчі-відповіді 1/2 фіналу — 3:0 (перший матч — 2:1 на користь «Авангарду»). Голами відзначилися Гусак і Корнійчук (двічі). Тепер у вирішальному матчі за трофей «Авангард» зустрінеться з
СК «Коростень». Гра відбудеться на коростенському стадіоні, за попередньою інформацією, 27 червня.
У третьому турі чемпіонату, що проходив минулої суботи, «Авангард» вдома приймав ФК «Бердичів» і зазнав мінімальної поразки — 0:1. У середині першого тайму гості, завдяки рикошету, відправили м’яч у ворота «Авангарду». Попри тривалі атаки господарів, які намагалися вирвати хоча б нічию, цей гол виявився єдиним у матчі.
А в першій лізі обласної першості продовжує «знімати скальпи» з суперників городницьке «Полісся», здобувши третю поспіль перемогу. Цього разу «постраждав» «Автомобіліст» (Червоноармійський район), зазнавши поразки в Городниці з рахунком 2:0.
Олег БРЮХАНОВ