Боротьба навпроти… Будинку рад

Боротьба навпроти… Будинку рад

\"Боротьбацими днями тривала у містечку Рокитному, що на Рівненщині, у рамках Всеукраїнського турніру з вільної боротьби серед дівчат та юнаків (2001-2003 р.н.) під назвою «Малюк-2015». Взяли участь у змаганнях, особливістю яких стали поєдинки на двох килимах, розташованих просто неба, у центрі міста, і 14 юних борців зі Звягельщини.
Переможцями стали Іван Оксюк (категорія 23 кг) і Кирило Скорик (26 кг). Другі місця посіли Михайло Ничипорук (53 кг), Богдан Котович (26 кг) і Арсен Мірзабекян (35 кг). Треті — Роман Чорномор (42 кг), Олексій Васильєв (47 кг) і Каріна Чорномор (44 кг).
\"БоротьбаСеред учасників змагань були борці з Київської, Житомирської, Рівненської, Івано-Франківської областей.
Тим часом колишня вихованка новоград-волинської школи вільної боротьби Світлана Рижикова продовжує поповнювати колекцію спортивних нагород міжнародного рівня. На турнірі у м.Гродно (Білорусь) вона стала срібною призеркою, поступившись лише у фіналі (8:6) досвідченій борчині з Ізраїлю Ілані Кратиш, срібній призерці чемпіонату Європи. До цього три поєдинки Світлана завершила достроковими перемогами. Були поборені дві білоруски і представниця Литви.
А згодом на щорічному міжнародному турнірі в Мелітополі Рижикова здобула перше місце, виявившись сильнішою за суперниць із Харкова, Херсона і Донецька.
Олег БРЮХАНОВ