Хто допоможе дитині зіграти на піаніно для поранених у шпиталі?

Хто допоможе дитині зіграти на піаніно для поранених у шпиталі?

Юний піаніст-волонтер Артур Крутяков разом із начальником Будинку офіцерів Ю.А.КраснобокимОрганізувавши свій перший благодійний концерт у Будинку офіцерів, 9-річний піаніст Артур Крутяков зібрав 600 гривень для бійців АТО. Після того школяр-третьокласник порадився з волонтерами та придбав за благодійні кошти (серед них — і власні гроші учня) засоби гігієни для військових.
Коли друзі кликали Артура гуляти у дворі, то він писав листа захисникам, відправляючи посилку. Мати Артура розповіла, що цей лист розчулив усіх, хто його читав, — настільки відповідально поставився її син до проблеми. Хлопець написав, що постійно слідкує за новинами із зони АТО, дуже переживає з приводу цих подій і навіть після свого концерту, на канікулах, продовжує міркувати над тим, яким чином може підтримати воїнів. Разом із тіткою-художницею вони намалювали Миколу-чудотворця і відправили захисникам з побажанням повертатися до рідних живими і здоровими.
Зараз Артур шукає мецената, який допоміг би йому організувати імпровізований концерт у Житомирському військовому шпиталі. Для цього потрібна одна лише машина, щоб доставити у шпиталь маленького музиканта з його музичним інструментом — синтезатором. Маючи потужний репертуар із сучасних хітів та відомих класичних творів, які слухачі вже мали змогу почути на благодійному концерті, Артур вивчив пісню Ігоря Талькова «Я вернусь домой». Її він мріє виконати перед пораненими бійцями. Хто допоможе йому у цьому?
Юлія КЛИМЧУК