Вітання 29/2015

Вітання 29/2015



















17 липня Світлані МАКАРЧУК — 18!!!


Мамина гордість, радість ти наша! Будь завжди першою і найсміливішою. Нехай здійсняться всі плани і задуми! А щастя саме хай іде до тебе в руки! Нехай будуть сили, здоров’я, удача, бажаємо посмішок, успіхів на додачу! Нехай буде радості повна чаша! З повноліттям, дівчинко наша!


Твоя сім’я



16 липня святкував свій прекрасний ювілей головний інженер ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» Віталій Станіславович ТАБАЛЮК


Усі ми, твої колеги, щиро вітаємо Тебе з Днем народження. За час спільної роботи ми пізнали Тебе не тільки як компетентного, знаючого і вправного фахівця, але і як сучасну, веселу, товариську людину, яка вміє вислухати і порадити, пожартувати і спитати, прикольнутися і захистити, бути вимогливим і добродушним. Від усього серця бажаємо Тобі козацького гарту, сил духовних і фізичних, любові і добробуту в родинному колі. Хай дорога життя квітчається вагомими успіхами, повагою людей, міцним здоров’ям та радісним настроєм, а ще бажаємо, щоб поряд із Тобою були ми — працьовита, віддана, випробувана у штормах, славна і вірна команда. Хай Тобі щастить!



19 липня святкує свій 8-й рік народження Сніжана СОЖНЄВА


Ми любимо тебе і щиро вітаємо, найкращі бажання в цей день надсилаємо. Нехай тобі зорі удачу дарують, бо ми в тебе віримо й щиро цінуємо.


З любов’ю мама, тато, сестрички Аня і Карина


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олімпіаду Андріївну СЕМЧУК — 18.07.1928 р.н.

Оксану Карпівну ДУЛЕВСЬКУ — 18.07.1930 р.н.

Марію Никандрівну ПОРЕЦЬКИХ — 22.07.1928 р.н.

Віктора Йосиповича КУНАХА — 21.07.1959 р.н.

Валентина Володимировича ЛАКИЗЮКА — 22.07.1953 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни