Спочатку — рекорди, затим — у гості до земляків-військових

Спочатку — рекорди, затим — у гості до земляків-військових

\"СпочаткуІз 29 червня по 4 липня у Скадовську (Херсонська область) проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді віком до 23 років та Міжнародний турнір пам’яті Заслуженого майстра спорту Я.Куценка.
Вперше у змаганнях такого рівня взяли участь спортсмени з Новограда-Волинського. Знову порадував тренерський штаб на чолі з В.В.Постіженком Олег Ніколаєнко. У ваговій категорії понад 62 кг Олег встановив два рекорди України серед юнаків: ривок — 78 кг, сума — 165 кг. А Максим Боярський виконав І дорослий спортивний розряд.
Під час проведення змагань 10 спортсменів відділення важкої атлетики Новоград-Волинської ДЮСШ (директор В.П.Єрмаков) на спортивних базах Скадовська провели навчально-тренувальні збори, мали нагоду спостерігати за виступами кращих важкоатлетів України, Молдови, Узбекистану та Вірменії. Культурну програму перебування на Півдні України доповнили відвідування дельфінарію та купання у морі.
\"Спочатку
\"СпочаткуПісля змагань юні важкоатлети Звягельщини завітали до Чаплинки, де розташований зведений інженерний загін 12-го окремого полку оперативного забезпечення (командир — полковник Микола Борісов).
Спортсмени порадували земляків-військових своїми малюнками, листами з побажаннями, подарунками. Зі свого боку командир загону, майор Сергій Красько, показав майбутнім захисникам України, як живуть військові, продемонстрував їхню техніку та озброєння. Юні спортсмени мали можливість потренуватися у розборці й зборці автомата, ближче оглянути бойові машини.
Підготував Олег БРЮХАНОВ