Повернулися з відпочинку

Повернулися з відпочинку

Упродовж року наші спортсмени напружено тренуються, а влітку… теж тренуються, але ще й уміють класно відпочити. Вже традиційно майстер-клас із поєднання приємного з корисним показують тренери спортивного клубу карате «Січ» разом з вихованцями ДЮСШ, а цього літа — у тандемі зі спортклубом кікбоксингу «Вікінг».
З 1 по 10 серпня 62 спортсмени з Новограда стали учасниками зборів на тренувальній базі у Карпатах, що у Славському районі. Як розповів тренер спортклубу «Січ» Вадим Рибачок, цей спільний виїзд у гори став уже п’ятим: «Зранку — пробіжка та загальне тренування, ввечері — заняття з карате. Між ними — цікаве дозвілля, змагання і конкурси, екскурсії в гори та походи на озеро. З дітьми їздили декілька батьків, вони залюбки тренувалися з нами. Багато вражень здобула одна з найскладніших в Україні канатних доріжок, яку ми теж проходили».
Як правило, спортсмени, котрі покращили майстерність на зборах, краще виступають за клуб. «Ми за них спокійні. Вони пройшли хороший етап підготовки і на них можна покластися», — переконані тренери. Попри те, що участь у зборах взяли спортсмени двох різних клубів, атмосфера на базі була дружня. Відпочивальники повернулися додому, щоб тренуватися з новими силами, а усіх охочих робити це з ними — запрошують до своїх клубів.
Юлія КЛИМЧУК