Повернулися у відпустку із зони АТО наші бійці

Повернулися у відпустку із зони АТО наші бійці

14 вересня у відпустку із зони АТО повернулися військовослужбовці 2-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону 30-ї ОМБр, прийняті на військову службу за контрактом. На залізничному вокзалі захисників Вітчизни з нетерпінням чекали рідні та близькі, представники влади міста та району, школярі, громадськість. Після декількох годин очікування на пероні з’явився потяг з військовою технікою. Ешелон з бійцями, які прибули з Артемівська Донецької області, заїхав під звуки військового оркестру. З квітами, теплими обіймами, радісними посмішками та зі сльозами радості новоград-волинці зустріли своїх героїв.
Заступник міського голови Сергій Колотов, заступник голови районної ради Дмитро Рудницький та заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко привітали бійців з поверненням на рідну землю, подякували за мужність, витримку, виконання поставлених завдань та побажали набратися сил і енергії під час перебування у рідній домівці. Від імені районної державної адміністрації та районної ради командиру роти Володимиру Гринюку вручили оберіг. Затим бійці стомлені, але щасливі, знову зайняли місця у вагонах, адже ще потрібно було розвантажити техніку.
Військовослужбовці пройшли нелегкий шлях, оскільки з перших днів неоголошеної війни попрямували на Схід захищати кордони Батьківщини. Військові несли службу під Дебальцевим, Вуглегірськом, Горлівкою, Логвиновим та іншими населеними пунктами у зоні АТО. На жаль, під час виконання військових обов’язків не обійшлося без втрат…
Впродовж наступних більше як двох місяців, на бійців чекають військові навчання, які для них проводитимуть канадські спеціалісти на Яворівському військовому полігоні.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради